2 najboljša za zdrave in trdne nohte

S to znamko sem se seznanila pred kakšnim letom. Nudijo pa res učinkovite izdelke za nego nohtov.

Sama sem pred tem preizkusila že veliko drugih lakov in olj, saj so moji nohti že od nekdaj zelo mehki. Konico lahko praktično prepognem ?. Pa tudi razcepili so se mi že ob prvem opravilu.

In končno rešitev?

1. Microcell Rescue Oil

Pred kakšnim letom sem začela uporabljati olje za nohte. Ostalo mi ga je le še par kapljic pa tudi embalaža je že malo uboga, zato si njegovo podobo poglej TUKAJ.

Olje je res dobro delovalo. Nohti so nekaj minut po nanosu postali zelo trdi. Dovolj je bilo, da sem ga nanesla 2-3krat na teden.

In tudi poleti na morju nisem imela težav.  Nohte si na dopustu nerada lakiram, saj se lak v vodi hitro obrabi, sploh, če se ti za povrh še cepijo.  In tako si jih v tem času niti  nisem lakirala. Uporabljala sem samo olje in tudi po dolgem plavanju so ti ostali trdi. Nič cepljenja in nič lomljenja.

Je pa malo nepraktičen za uporabo, saj  traja nekaj časa, da se vpije. Priznam, da sem zato in zaradi hitrega tempa, nego nohtov v zadnjih tednih malo zanemarila in spet sem na začetku

2. Microcell nail repair

Zato sem pred kakšnim tednom začela uporabljati še lak za nohte ravno te-iste znamke.

Obnova nohtov

Ta se je sicer malo slabše obnesel, kot olje. Morebiti zato, ker imam v zadnjih tednih tudi nohtom neprijazno delo. A se kljub temu nohti počasi obnavljajo in manj cepijo. Je pa veliko bolj praktičen, kot olje. Po nanosu pa so nohti nežne rožnate barve.

Znamko toplo priporočam vsem, ki imate še tako uničene nohte. Na voljo imajo tudi barvne lake ☺ Vse omenjene izdelke pa je možno kupiti v Müller drogerijah. Cene pa se gibljejo okrog 10 evrov.

 

 

 

  • 9/10
    - 9/10
9/10

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+