3 nove ideje za zajtrk

Zajtrk zame predstavlja zelo pomemben obrok dneva, ki se mi zelo težko odrečem. Ponavadi se zbudim že s kruljenjem v želodcu. Hkrati pa si ob pravilni izbiri živil zjutraj, zagotovim tudi dobro presnovo.

Tokrat bom predstavila 3 med seboj različne ideje za pripravo zajtrka. Prav vse pa so nastale z uporabo izdelkov, ki jih ponuja Hiša dobrot Zalc. Sem kar vesela, da sem jih odkrila.

Kljub raznolikosti so mi vse 3 všeč, saj nisem izbirčna. Katere pa so všeč vam, boste pa presodili sami 🙂

Klasični müsli

Müsli je vedno dobra izbira za zajtrk. Lahko ga kombiniramo z različnimi vrstami mleka ali jogurtom.

Bio zajtrk

Tale Bio müsli vsebuje meni tako zelo ljube ovsene kosmiče, rozine, fige, marelice, jabolka in jagode. Pa tudi koruzne kosmiče in laneno seme. Popoln mix, če mene vprašaš 😋

Tak zajtrk bo poskrbel za zadostno mero energije in dobro prebavo. Seveda pa je tudi iz ekološke pridelave.

Uživam ga z mlekom (s tem da muslije že zvečer namočim v mleko in zjutraj malo pogrejem). Super pa je tudi v jogurtu in z malo skute 😋.

Proteinska kašica za aktivne

Tale je čisto enostavna za pripravo, saj je vsebina v vrečki že zmešana. Potrebno jo je samo še preliti z vrelo vodo in počakati nekaj minut.

Naravni proteini

Preizkušala sem bananin in jagodni okus, ki je zelo natur in nič izumetničen, kot nekatere druge proteinske zadeve. Vsebuje tudi koščke čisto pravega sadja. Je super za izboljšanje športne zmogljivosti.

Črna kvinoja s sadjem

Priprava tega zajtrka ti bo vzela največ časa od teh treh, saj se črna kvinoja nekaj časa mora kuhati, a vseeno se izplača.

V ta zajtrk sem dodala suhe brusnice in ga v službi z veseljem načela 😋.

Priznam, sem ena od tistih, ki imajo raje sladko, kot slano za zajtrk. Upam, da ti je kakšna od idej všeč.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+