3 ukrepi za sijoče lase

No, kot sem napovedala se naš super teden nege nadaljuje. Medtem, ko sem prejsnjič govorila o inovativnem sredstvu za učinkovito umivanje zob, bodo tokrat na vrsti 3 ukrepi za sijoče lase.

Naj omenim še, da kozmetika za nego pri meni igra zelo veliko vlogo. Medtem, ko sem še nekaj let nazaj prisegala v zelo veliki meri na dekorativno kozmetiko, se danes veliko bolj osredotočam na nego, zaradi katere lahko brez lišpanja dosežemo lep videz.

Lasje igrajo pomembno vlogo

Lasje pri našem videzu igrajo pomembno vlogo. Barva naših las se razlikuje, tudi struktura,. Nekatere imamo ravne, nekatere pa imate skodrane. A vseeno lahko za naš tip las storimo najbolje. 

Jaz imam tanke in sem si vedno želela, da bi bili gostejši in imeli več volumna a to ne gre kar tako. Ja, lahko skrbim, da čim lepše rastejo. To mi je zelo pomembno, saj sem se dve leti nazaj precej ostrigla. Zdaj pa si spet puščam dolge. Ker si želim, da se na konicah nebi lomili in redčili redno hodim k frizerju. Da jih je treba čim manj ostriči pa jih tudi skrbno negujem.

Za zdrav videz las je zelo pomembno, da se lasje lepo svetijo. Iz tega lahko vidimo, da niso suhi in slamnati ter da konice niso razcepljene – vidi se, da za njih skrbimo.

Za sijoče lase

Zato sem se lotila preizkušanja zame čisto nove kozmetike – arganovega šampona, arganovega balzama in kreme za lase.

Arganov balzam in šampon:

  • Sta primerna tako za ravne, kot tudi skodrane lase.
  • Lase naredita gladke in sijoče.
  • Poleg drugih koristnih sestavin vsebujeta vitamin E, ki pripomore k zdravim lasem.
  • Pomagati preprečiti poškodbe las, ki jih povzročajo sonce, morje in klor.

Dnevna krema za lase:

  • Nahrani suhe lase
  • Preprečuje cepljenje las
  • Ščiti pred zunanjimi vplivi
  • Nahrani in vlaži lase

Moja izkušnja in mnenje

Vesela sem, da vsi trije produkti ščitijo pred zunanjimi vplivi, saj se že zdaj veliko gibam na soncu. Iz tega razloga mi je posebej všeč krema, ki se lahko nanaša kadarkoli (na suhe neoprane ali mokre oprane lase). Velik plus te je, da las ne zmasti preveč, ampak jih le zgladi. Pri mojih tankih laseh namreč moram zelo paziti, v kolikšnimeri nanašam olja, saj ti lahko izgledajo prehitro mastni. Pri tej kremi se ta problem ne pojavi. Po nanosu pa se je tudi lažje počesati. Tako las ne cufam in ne trgam.

Za sijoč videz las

Tole slikico sem posnela po uporabi vseh treh produktov. In ja lasje so po uporabi res sijoči in lepega ter zdravega videza.

Vsi ti trije super ukrepi za sijoče lase so dostopni v spletni trgovini Hairbell.si. Ta spletna trgovino se ponaša s kakovostno kozmetiko za lase za vsak tipe las in najrazličnejše težave (za suhe lase, prekomerno izpadanje,..)

Redno (že eno leto) pijem še en prehranski dodatek, ki pozitivno vpliva na lase in njihovo rast. Več o tem si poglej TUKAJ.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+