3-je načini za zdravo sladkanje

Sladkanje  je tista pregreha s katero se pogosto s težavo soočamo. Vemo, da se mu je težko upreti, sploh kadar se preveč razvadimo. Čeprav je vse vse okej, dokler se sladkamo v mejah normale. Še bolje pa je, če poskrbimo da je naše sladkanje zdravo.

Lahko vam priznam, da se posladkam vsak dan, ampak, ker to zdaj počnem v mejah normale (ne tako, kot včasih) se mi to pri kilogramih enostavno ne pozna več. AMPAK najbrž pa vseeno ni to preveč zdravo.

Zato se sladkam kvalitetnejše

Težko bomo našli sladice skorajda brez kalorij, ki bodo prav tako okusne, kot tiste običajne.

Bomo pa bolje prišli skozi, če bomo jedli sladice s čisto pravim sadjem 😋

Zdrave sladkarije

Tole so nadvse okusne bio jagode v mlečni čokoladi pa sveži datlji s katerimi se z dosti manj slabe vesti pregrešim tudi pozno zvečer pred televizijo. Ko zapaše pač zapaše 🤷‍♀️ in prav zares nadomestijo moje želje po sladkih pregrehah🍓

Sadje s čokolado

Ali pa recimo tale puding z bourbonsko vanilijo, ki je tako zelo dober in kremast 😋.

Bio sladkarije

V Hiši dobrot Zalc lahko najdeš ogromno zdrave prehrane. Tako slane, kot tudi sladke. V osnovi jo lahko opišem, kot super spletno trgovino, ki stremi k prodaji ekoloških izdelkov visoke kakovosti po precej ugodnih cenah.

Pri njih boš zase našla tudi razne prehranske dodatke in kozmetiko. O tovrstnih izdelkih se bom razpisala v prihodnjem. Komaj čakam, da jih preizkusim.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+