7 mojih najljubših iz leta 2020

Res je, da je minilo že več, kot mesec in pol odkar smo na koledarju nazadnje zagledali število 2020. Pa sem se, čeprav malo pozno, vseeno odločila, da spišem seznam mojih najljubših iz leta 2020.

7 pa jih je zato, ker jih je bilo samo 5 težko določiti, saj je bila marsikatera reč več, kot odlična. Če bi jih izbirala 10 bi bil seznam že malo predolg. Sedem pa je tista vmesna pravljična številka. No pa poglejmo, katere “palčke” sem si izbrala ⤵️

Nekaj za stopala

Ta izdelek je lani ponujalo kar veliko spletnih trgovin. Pogosto sem zasledila objave na družabnih omrežjih. Gre pa za nogavičke za odstranjevanje trde kože na stopalih.

Domača pedikura

Na seznamu so pristale, ker so resnično učinkovite. Ne poznam načina, s katerim bi lahko dosegla tako dober rezultat v tako kratkem času.

Za oblikovanje postave

Guam gel je mazilo za odvajanje vode iz telesa. Hkrati pa pomaga tudi pri blažjih oblikah celulita. Zelo rada ga uporabim med menstruacijo, ko se počutim nekoliko napihnjeno in zalito. Primeren je za noge, roke in zadnjico.

Odvajanje vode iz telesa

Izbrala sem ga, ker je dejansko tisto zaradi katerega verjamem v mazila za oblikovanje postave. Deluje in ne škodi moji občutljivi koži.

Unikatna keramika

Veliko je pridnih ustvarjalcev, ki se vsak posebej izražajo na svoj način. Tudi keramičnih kuhinjskih pripomočkov je nemalo, če malo pobrskamo.

Unikatne posode

Ta pa me je prepričala iz razloga, ker mi je ta skledica zares všeč. Pač je po mojem okusu. Navdušena pa sem nad tem, da lahko v njej tudi pečem. Vabim te, da si zadeve podrobneje ogledaš tukaj.

Naredi sam

Obožujem domače milo, katerega sestavine sem čisto posebej priredila za moje težave s kožo. Priprava je zares enostavna. Uporabljati pa ne želim skoraj nobenega drugega več.

Milo proti mozoljem

Med sedmerico najljubših, se je znašel ker ne izsuši in razdraži moje občutljive kože, tako, kot drugo kozmetični produkti proti mozoljem. Prej so se ti pojavljali po ramenih pred menstruacijo pa tudi po hrbtu, še posebej poleti, ko sem se izdatno potila med športnimi aktivnostmi. Sedaj pa o njih ni več duha in sluha. Klikni za VEČ.

Za lepe lase

Bell je znamka s super izdelki za lase. Tokrat bi izpostavila kremo za lase, ki omogoča lažje razčesavanje. Zaščiti pa jih tudi pred soncem, drugimi zunanjimi vplivi in cepljenjem.

Za sijoč videz las

Eden izmed glavnih razlogov, da sem jo izbrala pa je tudi ta, da na laseh ne pušča mastnega videza. To mi je zelo pomembno, saj se to pri meni zelo hitro zgodi, ker so tako tanki, tu pa je ta skrb odveč.

Vrhunska kozmetika za obraz

Poppy Delight je izjemna naravna kozmetika in v čast mi je bilo preizkusiti 3 izdelke iz te linije.

sijoča koža

Izbrala sem jih, ker je vsak posebej odlično opravil svoje delo.

Tud jest je treba

Na vsake toliko se mi pojavi velika potreba po arašidovem maslu. Takrat ga najbrž pojem veliko preveč, kot bi ga smela. Je pa tale vsa zdrav in skrbno pripravljen.

100% arašidovo maslo

Aleksova masla sem uvrstila na seznam, ker so okusna, eko in 100%, torej brez katerih koli drugih dodatkov. Iz njih pa se da pripraviti tudi odlične jedi, oziroma sladice. Ni mi pa všeč, če se zaradi njih zredim za kakšen kilogram 🤭, a včasih se splača.

Tekom leta 2020 sem se seznanila z izdelki, med katerimi so me vsak po svoje bolj ali manj presenetili in navdušili. Čeprav na seznam nisem uvrstila vseh (to pač seveda ne gre) to niti podrazno ne pomeni, da so vsi ostali slabi. Teh odličnih 7 je bilo kar težko izbrati, sploh, ko se je seznam bližam koncu.

Upam, da je med njimi kakšen, ki ti bo še posebej všeč ter da najdeš kaj zase. Jaz pa sem pripravljena na spoznavanje novih v tem letu 😊

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+