Personalizirane bambusove slamice

Zadnje čase sem prav ponosna nase, ker sem se postopoma lotila nekaj okolju prijaznih sprememb. Tokrat je v našo kuhinjo prišlo še nekaj svežega – bambusove slamice. Te pa niso kar tako, saj imajo še eno posebnost.

Popolne za darila

Najbrž si že ugotovil/a, da se v svojih blogih že precej usmerjam k decembru. Tako obdarovanju, kot tudi dekoracijam.personalizirana darila

Tudi te bambusove slamice so super material za darilo. Kot naročeno za tiste naše bližnje, ki radi popazijo na okolje.

Slamice namreč gravirajo po tvojih željah. Naj gre za voščila, imena, .. ali pa kaj drugega. Idealno se obnesejo tudi, kot promocijski material. Če so na njih vgravirana imena pa so, kot nalašč za zabave. Na mojih je moje ime in novoletno voščilo 😊

izdelki iz bambusa

Po uporabi se jih seveda ne vrže stran, ampak se jih očisti s priloženo ščetko in ponovno uporabi.

Ful kul! Meni pridejo zelo prav v dneh kadar spijem premalo tekočine. Nekako mi jo s slamicami uspe popiti več. Kadar pijem po požirkih se kozarec nikakor ne sprazne. S slamico pa gre to zelo hitro. Zato jih zelo rada uporabljam.

Resda nisem fanatična kar se varovanja okolja tiče. Po mojem je še vedno koristno neko razmerje pri porabi različnih surovin. Je pa res, da se plastike, več, kot očitno, porabi, oziroma zavrže preveč. Tudi slamice so ene takih izdelkov za katere je prav neumno, da bi se vsak dan metale in kopičile koš za smeti.

Vabim te, da si več o omenjenih slamicah pogledaš na FB strani Bambusove slamice.si. Preveri še njihov IG profil.

Če so ti všeč te slamice, te bo najbrž zanimal tudi moj prispevek za Dom z manj odpadki.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+