Bleščeči december

Bleščeči december se bliža. Je dokaj brez pravil, saj lahko v tem prazničnem mesecu vključiš bleščice skoraj v vsa oblačila in make-up, pri čemer  je dovoljena tudi dobršna mera pretiravanja. Naj se brskanje za bleščicami prične!

Bleščeča obutev

Letos boš trendi predvsem, če boš obula trenutno popularne nogavične škornje, še posebej če bodo ti segali nad tvoja kolena. Odlično se podajo k oblekicam. Vse tri pare – visoke škornje, sandale in gležnjarje, lahko najdeš na spletu.

« of 3 »

Bleščice v laseh

Če si ena od tistih bolj drznih, lahko z bleščicami popestriš tudi tvojo frizuro. Meni najlepše dodatke sem našla na Etsy in v H&M spletni trgovini.

« of 2 »

Najljubša praznična oblekica

Kos, ki ga bi morala imeti vsaka modna navdušenka. Na oblačilih še vedno prevladujeta rdeča in zlata.

« of 2 »

Zlata oblekica je dostopna na Bibloo.si rdeča pa na Amazonu.

Bleščeč pogled

Zate sem poiskala nekaj super bleščečih senčil in črtal

eyeliner-blesciceđdermacol-duo

 

Rdeča šminka

Če bi stric december znal govoriti, bi ti verjetno rekel, da ne smeš zapustiti doma, dokler na svoje ustnice ne naneseš rdeče šminke! Rdeča šminka je večna klasika in navsezadnje tudi decembrov MUST HAVE.  Ekstra bleščečo šminko s spodnjega videa si lahko podrobneje ogledaš ali naročiš tule. Ponujajo pa tudi druge odtenke. Hmmm.. mogoče pa si jo kljub enormni zalogi privoščim tudi jaz. 🙂

Posrečeni božični elementi

Nujni kosi za ljubiteljice Božiča. Res, da so uporabni le kakšen teden, mogoče dva,.. a vendar, zakaj ne bi bil tvoj Božič še bolj božičen 🙂 H&M zna vsak konec leta poskrbeti za simpatično ponudbo puloverjev z božičnimi motivi, tako zanjo, kot tudi zanj. So tudi odlična idej za obdarovanje najbližjih. Ženska puloverje boš našla tukaj, moške pa tule. Aja, pa še nekaj.. letos so poskrbili tudi za božični outfit za tvojega kosmatinca.

In ne pozabi na manikuro

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+