Božična darila za punce

Božična darila za punce ni vedno lahko izbrati. Niti za sestro. In niti za mamo. Pa tudi za prijateljico ne. Ti bom pa tokrat pokazala nekaj, pri čemer bodo le redke predstavnice ženskega spola razočarane, oziroma ravnodušne.

Nika Nakit v Božičnem razpoloženju

Nika je ustvarjalka, ki izdeluje različne sorte nakita za različne okuse iz polimerne mase. Toda za decembrske praznike, se že nekaj let zapored loti posebnega projekta, katerega produkt so okraski po katerih radi posežejo fantje, ki obdarujejo, kot tudi punce, ki jih naročijo zase ali pa za svoje prijateljice.

božični okraski

To so okraski z uhančki. Nika je z njimi zadela v terno, saj jih dobesedno pograbijo. In tudi sama zase lahko rečem, da bi bila zelo vesela, če bi me nekdo obdaroval s takim darilcem na smrečici. Še toliko bolje pa je, da uhane, ki bodo na okrasku določiš sam/a. Pri tem pa imaš na volje veliko izbire. Kombinacije so neskončne     …moj okrasek izgleda takole:

najlepši božični okraski

Izbrala sem si angelčka z rdečimi srčki in zelenkaste pravokotnike, ki so ljubko minimalistični.

leseni okraski

Tole smrekico v nekoliko bolj živahnem stilu pa bomo kmalu nekomu podarili v nagradni igri.

knjižno kazalo

Poleg nakita pri Niki lahko dobiš tudi očarljiva knjižna kazala, ki delujejo nekoliko starinsko.

Vse te izdelke in še druge si lahko pogledaš na povezavi FB strani Nika Nakit . Pohiti, preden jih zmanjka. Nika je namreč že na polno zaposlena.

Glede na to, da bo kmalu advent, te bo morda zanimala tudi lesena smrečica, o kateri sem nedavno pisala.

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+