Ne morem se ga dovolj napiti

Tista poletna vročina je mimo. Ob aktivnostih manj švicamo. Paše pa nam tudi že bolj močna in kalorična hrana. Zaradi vsega tega se lahko počasi začnejo kopičiti kilogramčki in maščobne oblogice. Zato pa že zjutraj popijem tale pripravek.

detox čaj

Je moj pravi rešitelj

Tele kure sem se lotila že poleti, ko sem se želela hitreje znebiti zimskih kilogramov.

Spet pa sem ga začela uživati prejšnji teden. Hvala bogu! Ravno, ko je bila na vrsti menstruacija med katero sem tudi veliko bolj napihnjena in vodena, zaradi česar imam lahko tudi 4 kilograme več tem času.

čaj za hujšanje

WowTea dejstva

Tale čaj mi je pomagal, da sem se hitreje znebila odvečne vode in napihnjenosti.. Ravno, ko je bilo to najbolj potrebno. Pohvali se lahko tudi pri topljenju maščob.

V kombinaciji z vadbo deluje odlično. Kako je brez nje, žal ne vem. Saj si sama od šestih dni v tednu vzamem čas za vsaj polurno aktivnost. Takrat pa lahko vidim, da moje maščobne blazinice izginjajo hitreje, kot v času, ko ob vadbi Wow Tea ne pijem.

Pri sebi sem opazila tudi, da imam morda malo občutljiv želodec. Vsakič, ko se pregrešim z malo večjo količino hrane ali pa z nekaj več sladkega postanem moj trebušček zelo napihnjen, kar lahko traja par dni. Med to kuro takih težav nimam.

Za najboljše rezultate ga je potrebno piti 2x na dan. Meni osebno se pozna, če ga samo enkrat. Včasih ga preprosto še enkrat prelijem, saj se prav tako še precej razpusti. Gre pa za popolnoma naraven produkt, sestavljen iz odlične kombinacije zelišč.

Čaj za hujšanje si lahko naročiš v spletni trgovini. Z veseljem te povabim tudi k spremljanju njihove FB strani.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+