Test: CATRICE GLAM & DOLL Volumizing Primer in Maskara – par, ki me je navdušil

Za maskaro sem ponavadi odštela vsaj kakšnih 13 evrov, tokrat pa sem posegla po izdelkih, katerih cena se giblje od 3 do 4 evre. Ta teden sem si prvič upala privoščiti nižje cenovno maskaro blagovne znamke CATRICE, čeprav so do sedaj v moji kozmetični torbici vedno pristale L’oreal, Maybelline ali Max Factor maskare – ja, to so ti klasični velikani. Enkrat je pa vendar treba preizkusiti nekaj novega, kajne? – preizkusila sem GLAM & DOLL Volume maskaro in GLAM & DOLL Volumizing Mascara Primer.

Nad učinkom teh dveh sem bila izredno presenečena (milo rečeno). Moje trepalnice že dolgo nisem segale v tako dolžino in bile tako goste (v resnici so moje naravne trepalnice daleč od popolnih.. se pa hitro izboljšujejo, ker jih v zadnjem tednu negujem z olji in serumom).

krtacka maskara

Najprej sem seveda nanesla izbrani primer, ki je moje trepalnice takoj občutno zgostil. Hkrati pa trepalnice tudi neguje, saj vsebuje arganovo olje. Malce sem počakala, da se ta posuši in nato nanesla maskaro – in UAU, en nanos je bil dovolj. Zaradi lepo oblikovane krtačke s kratkimi in gostimi ščetinami se je maskara nanesla z izredno lahkoto, trepalnice se mi niso zlepile, pa tudi grudic ni bilo videti.

Še nekaj nasvetov:

 • krtačke maskar se med seboj močno razlikujejo, zato izberi tako, ki bo ustrezala tvojim trepalnicam, oziroma tako, kakršna je tebi najlažja za uporabo. Za nanos lahko uporabiš tudi očiščeno krtačko stare maskare, če ti ta bolj ustreza.
 • če se ti maskara začne sušiti  (kar se običajno zgodi po kakšnem tednu uporabe), kani vanjo kapljico tople vode in spet bo kot nova.

 

 • 7/10
  Obstojnost - 7/10
 • 10/10
  Gostota - 10/10
 • 9/10
  Podaljšanje - 9/10
 • 10/10
  Kvaliteta/Cena - 10/10
9/10

Nakup

Muller drogerija
3-4€/kos

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+