Čisto nova izkušnja z lakom za nohte

Bliža se čas praznovanj, kar pomeni super izgovor za bleščice, ki jih je v tem času lahko malo več. Če si ena od tistih punc, ki moj blog spremlja že bolj od začetka, ti ne bo težko ugotoviti, da jih še posebej rada uporabim na nohtih.

Nekaj časa nazaj sem odkrila Essence lak za nohte, ki me je res razveselil. Zakaj?

Nič več dolgotrajnega drgnjena z acetonom

Ja bleščice na nohtih so lepe (meni zelo). Ampak izkušnja postane skrajno neprijetna, ko je te potrebno odstraniti –  gora scufanih vatk ob porabi kakega decilitra acetona :-/. Ob tem se prijetna (zame skoraj malo evforična) bleščeča izkušnja konča.

Essence laki

S telimi lakeci pa mi za to, ni potrebno več skrbeti. Ko se manikure naveličaš, oziroma, ko je ta že malo zdelana, lahko lak z nohtov samo še odlepiš, brez kakršnegakoli truda, kot nalepko.

Odlepi lak

Essence Glitter ON Glitter OFF lake je mogoče dobiti v 5 različnih odtenkih – vse od nežne rožnate pa do intenzivne vijolične. Pogledaš si jih lahko TUKAJ. Jaz sem si zaenkrat privoščila modro in vijolično, čisto možno pa je, da naslednjič v drogeriji pograbim še kakšno drugo barvo. Če se ti stvar dopade, je pač nikoli ni preveč 😉 Moja zbirka lakov se še vedno pridno polni ?

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+