Darilo za prijateljico

Oh ta darila. Saj rada obdarujem ampak vedno sem v dilemi kaj kupiti komu. Tokrat je bilo na vrsti darilo za prijateljico. Hotela pa sem kupiti nekaj uporabnega. Nobenega kiča več, oziroma tistih reči, ki se samo prašijo na policah.

Na obdarovanja sem se navadila pripraviti veliko prej

Pri tistih ljudeh, ki jih pogosto videvaš in se z njimi družiš še nekako veš, kaj za njih izbrati. To lahko ugotoviš v kolikor si vsaj malo pozorna do njih. Pri tistih, ki jih vidiš malo manj pa ni več tako preprosto, kajne?

Zato se zdaj orientiram veliko prej. Opazujem kaj imajo radi. Ko dobim ideje pa si to preprosto zapišem v planer, pa četudi je to pol leta vnaprej. Večkrat sem opazila, da prijateljica rada nosi lesene uhane. Zato sem ji jih tudi kupila.

Darilo za prijateljico

Ker se bliža zima sem ji kupila tudi kapo s cofom. V barvi, ki mislim, da ji bo všeč. Saj jo najpogosteje vidim v naravnih in nevpadljivih odtenkih ter pleteninah.

Nedavno je najina debata zašla tuki k sladkarijam. Povedala mi je katere so ji najljubše, zato sem ji kupila še ene od njenih najljubših bonbonov.

Izvirne sladkarije za darilo

Malo pa mora biti tudi heca. Zato sem k darilu dodala še ene take hecne bombone. Ostrige z gumi sredico 🤣 to je čisto mimogrede pristalo v vreči. Opazila sem jih med nakupovanjem pa so se mi zdeli blazno zabavni.

Pica verace

Včeraj smo se skupaj s partnerji odpravili na večerjo, da sva najine boljše polovice malo počastile in da smo se malo podružili, ker se res premalo glede na to, da sva včasih bile, kot rit in hlače. Poklonila sem ji tudi darilo, ki ga je bila seveda zelo vesela 😊

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+