Dekoracija tort

Oktober je pri nas mesec rojstnih dnevov. Zato si vzamem čas, da spečem vsaj eno torto v tem mesecu. To mi je vedno v veselje, še posebej, ker s tem lahko razveselim svoje najdražje.

Vsak lahko naredi lepo torto

Včasih smo res impresionirani, ko vidimo popolne tortice na družbenih omrežjih. Nekateri so res mojstri za peko in poseben dekor.

Dekoracija tort

Tudi jaz torto stežka pustim prazno, oziroma neokrašeno. Sploh, če je ta namenjena rojstnodnevnemu praznovanju. Na srečo se marsikaj za dekoracijo da kupiti. Je pa res, da kljub temu nimam ravno roke za taka ustvarjanja. Tako, da sem dostikrat malček razočarana, ker imam v glavi predstave, kako naj bi vse skupaj izgledalo, pa mi potem žal ne uspe tako. A najbrž bo mami vseeno vesela, ker sem jo pripravila zanjo.

dekoracija tort

Takole se mi je tokrat izšla torta s flamingi in bleščicami. Taprava zafnana torta ❣️  Če že ni vse tako, kot sem želela bo najbrž vsaj zelo okusna 😉 z okusom borovnic in bele čokolade ne moremo sfaliti.

Vse za dekor tort boš našla v spletni trgovini Tortissima. Od figuric, bleščic, vrečk za brizganje,.. pa vse do podstavkov in embalaž.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+