Dišeča poletna polt

Prejšnji teden sem prejela paketek, ki me je s svojimi očarljivimi vonjavami tako presentil, da sem komaj čakala, da vam zadevo predstavim. V opisu na njihovi spletni strani sploh nisem verjela, da so vonji res tako prijetni in posebni. Ko sem stvar preizkusila pa sem bila nad njo nadvse navdušena. S to nego bo tudi moja zagorela, poletna polt, zdrzala dlje.

 Omamne eksotične vonjave

To so čisto posebna olja, ki se ne uporabljajo samo za kožo po telesu, ampak tudi za obraz in lase, da bodo ti zaščiteni pred cepljenjem in lomljenjem.

Poletna polt

Izbrala sem si vonj “Tiare”. Bila pa sem še toliko bolj navdušena, ker sem zraven prejela še 5 velikih testerjev vseh vonjev – kokos, sandalovina, ylang ylang in vanilija.

Olje se lepo vpija v kožo. Na njej pa pusti omamen vonj in diši še lepše, kot takrat, ko ga povohaš iz flaške. Koža je uporabi zelo prijetna na otip in mehka.

Olje za lase in kožo

Monoi olje pridejo zelo prav tudi po sončenju, oziroma izpostavljanju soncu, zaradi česar se koža izsuši, oziroma dehidrira, saj jo navlažijo in poskrbijo, da se ten ohrani.

Do zdaj nisem še nikoli uporabljala bolj dišečih olj, razen eteričnih, seveda. Naj se tvoja poletna polt ohrani vse do zime z Monoi olji iz spletne trgovine Etnobotanika.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+