Naravno pomlajevanje kože

Zelo zgodaj sem začela posvečati pozornost temu, da bi čim bolje zavirala staranje kože. In sicer kmalu po 20. letu. Še danes verjamem, da se s skrbno izbranimi produkti da doseči marsikaj. Zato vam bom tokrat predstavila komplet za naravno pomlajevanje kože.

Smilj in šipek

Smilj ima zelo močne regenaritivne sposobnosti, zaradi česa se dobro izkaže pri brazgotinah, ter pri posledicah mozoljev. Kožo ohranja tudi napeto in prožno.

Prav tako tudi šipek deluje pomirjajoče in blažilno. Jo vlaži, poživlja in obnavlja.

Za pomlajevanje kože

Tadaa! In tule imamo oba, direkt iz narave. Na sliki lahko vidiš rožno vodico smilja in čisto šipkovo olje.

Smiljeva vodica se zame osebno, še posebej izkaže po športnih aktivnost, ko prilezem ispod tuša. Obraz po potenju nekoliko tonira, osveži in tako odpravi nepotrebno rdečico.

Naravno pomlajevanje

Za čimboljšo nego pa se za njo nanaša še šipkovo olje. Moram priznati, da sem do zdaj veliko rajši uporabljala kreme, kot olja, oziroma kreme na oljnati osnovi. Saj je na obrazu ostala težka mastna plast. Tole šipkovo olje pa me je prijetno presenetilo, saj je lažje teksture in se tudi dosti hitreje vpije. Na koži pusti nežen in prijeten občutek. Koža pa po uporabi deluje bolj zglajena in nahranjena.

Tale set za naravno pomlajevanje kože boš (med drugimi) lahko našla v spletni trgovini Yanumi. Če imaš rada naravno kozmetiko, boš sigurno našla kaj zase. Tudi, če si veganka.

V prejšnjem prispevku, sem govorila o negi las. Morda te bodo zanimali tudi ukrepi za sijoče lase.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+