Enostavna analiza tvojega DNK

Si vedela, da lahko s preprosto analizo DNK ugotoviš od kje izviraš, koliko si dovzetna za tvoje bolezni, kako se tvoje telo odziva na prehrano,.. in še marsikaj drugega. Kaj pa če ti povem, da je taka analiza DNK od zdaj naprej možna tudi pri nas?

Kako poteka?

Na dom prejmeš set za pripravo tvojega vzorca in navodila za registracijo na platformi Tellmegen. Pljuneš v epruveto in jo odpošlješ. V šestih tednih pa lahko pričakuješ rezultate o prejetju katerih boš obveščena po e-pošti. Pogledala pa jih boš lahko na računalniku pod svojim uporabniškim računom, ki si ga predhodno ustvarila. Torej, ves ta čas, ti sploh ne bo potrebno opustiti svojega doma.

DNK analiza

Rezultati ti bodo razkrili vse to

  • Pomembne bolezni za katere si bolj dovzetna. Tako boš lažje vedela pri čem moraš biti previdna in na kaj pri svojem telesu še posebej paziti, opazovati. V to skupino sodijo različne težje bolezni, kot so rakava obolenja, bolezni srca,..

nagnjenost k boleznim

  • Monogenske motnje, ki sodijo med dedne bolezni zaradi spremenjenih genov. Ena takih bolezni je na primer rak na dojki. Tudi bolezni sečil. S testom pa se bo pokazala dovzetnost še za mnoge druge.
  • Osebne lastnosti, ki ti bodo pokazale, če si nagnjena k debelosti, zasvojenosti z določenimi substancami, izgubi las ter kako se tvoje telo odziva na določeno prehrano..in še in še.
  • Farmakološko kompatibilnost s katero lahko izveš, kako se tvoje telo odziva na posamezna zdravila
  • Tvoje poreklo, ki ti bo povedalo iz katerih držav, celin,.. izhajajo tvoji predniki

Za tako analizo se običajno odločajo ljudje, ki bi si radi zagotovili višjo kakovost življenja. S tem, da jih ni strah izvedeti rezultatov. Opcijsko pa lahko vpogled v nekatere rezultate tudi blokiraš.

Analiza se izvaja zmeraj bolj podrobno (še za druge bolezni, osebne lastnosti,..) zato boš tudi posodobitve lahko vedno spremljala, brez dodatnih doplačil. Že zdaj pa lahko dobiš vpogled v več, kot 390 rezultatov.

Več podrobnosti o DNK testu si poglej na spletni strani dna-me.eu, kjer trenutno poteka tudi nagradna igra.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+