Hialuronska kislina za pomladitev

Če si stara nad 25 let je skrajni čas, da se zaveš, da tvoja koža zdaj potrebuje dodatno in drugačno nego. Prav tako, kot to velja tudi za naslednje faze staranja. Hialuronska kislina pa je tista prava reč s katero lahko dosežemo pomladitev, oziroma upočasnjeno staranje kože.

Po 25 letu se namreč koža začne starati. Oziroma začne izgubljati sposobnosti, ki staranje preprečujejo. Zato ji s primerno nego moramo pomagati. Če si po tem letu še nisi omislila seruma, je zdaj zadnji čas da to storiš.

Naj vsebuje hialuronsko kislino

Vsaka posameznica se slej, ko prej sooči z opažanjem drobnih gubic. K temu lahko pripomore tudi prekomerno izpostavljanje soncu ali pa naša mimika.

In v primeru, da jih ne začnemo zatirati, oziroma gladiti, se te le še bolj in hitreje poglabljajo.

Serum proti gubam

Zato priporočam tale serum z vsebnostjo hialuronske kisline, ki na gubico delujo instantno in jo vidno zgladi. Ob redni uporabi pa jih zares zmanjša.

Hialuronska kislina je po mojih preizkusih sodeč tudi zame najbolj priljubljena sestavina kozmetičnih izdelkov, ki so ustvarjeni z namenom protistaranja kože.

Pomlajevanje kože

Serum najraje nanašam zjutraj na očiščen obraz in zvečer po tuširanju. Kožo naredu gladko in nežno, saj poskrbi tudi za hidratacijo (kar bi vsak anti-aging izdelek moral). Gubice pa lepo zgladi in napne kožo. Ko se nekoliko vpije pa nesem še kremo.

Izdelek toplo priporočam vsem ženskam, ki na svojem obrazu opažajo gube in jih želijo zmanjšati, oziroma zatreti njihovo poglabljanje. Najdeš pa ga v spletni trgovini Zalc.si,ki se ponaša s super izdelki – prehrambenimi in za nego.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+