Hrana brez kalorij

Hrana brez kalorij je hrana sodobnega sveta. Vedno manj ljudi se srečuje s fizičnim delom v taki meri, kot so se včasih. Zato se poslužujemo različnih načinov, da bi se izognili kopičenju kilogramov.

Riž, rezanci, špageti,.. brez kalorij. Tudi to obstaja ja. In vse to so jedi, ki jih imamo radi. Le, da jih bomo odslej naprej lahko uživali brez slabe vesti in brez pridobivanja nepotrebnih oblogic. Primerni pa so tudi za tiste, ki so občutljivi na gluten.

hrana brez kalorij

Prvi so na mojem krožniku pristali tanki rezanci. Te sem pripravila na hitro. S čisto preprosto omako. Za to jed je več časa porabila pečica, kot pa jaz sama.

Gratinirani špageti brez kalorij

Sestavine:

1.Pečico ogrej na 200 stopinj.

2.Testenine pripravi tako, kot velevajo navodila na embalaži. To ti bo vzelo 5 minut. Potreboval/a pa ne boš nič drugega, kot ponev.

3.V posodici primerni za v pečico zmešaš vse ostale sestavine – paradižnikovo mezgo, 3 neolupljene stroke česna, 2 žlici mleka, poper, baziliko ter poljubno vrsto in količino sira. Slednjega prihrani malo za proti koncu peke. V nastalo omako zamešaj še pripravljene testenine.

4. Posodico porini v pečico in peci 20 minut. Potem jo vzemi ven in po vrhu potresi še z malo sira. Nato peci še 10 minut.

čudežni špageti

Jed je pripravljena. Zato lahko z užitkom zajameš te, s sirom obogatene brezkalorične testenine. Dober tek.

 

gratinirane testenine

Takšna hrana brez kalorij je dostopna v spletni trgovini Čudežne testenine. Komaj čakam, da se lotim še česa novega in pokažem recept!

*nasvet: za peko porcijskih jedi v pečici najraje uporabim OM NOM skledo

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+