Hrustljavi domači pasji piškotki (iz treh sestavin)

Ker sem že več, kot 8 let ponosna lastnica moje simpatične psičke in ker jo nemalo kdaj rada razveselim, sem se tokrat odločila, da bom pečico tokrat segrela zanjo in ne za naše želodce – domači pasji piškotki so tokrat pristali v njej. Slaščice zase sem tako ali tako zamenjala za solate (zadnji čas).

Razlog, da sem se odločila za pripravo domačih pasjih piškotov je tudi ta, da ima Coco precej občutljiv želodec, zato jo ves čas hranimo s skrbno izbrano hrano, kar pa tudi ni poceni.

coco

Ko sem prejšnji večer v postelji iskala naravne in zdrave izdelke zanjo, sem naletela na stran z recepti – in to s takimi samo za kužke in mucke. Ker ima Coco rada ribice ter ker je tale recept zelo preprost, sva se odločili kar zanj.

Jaz sem recept malo spremenila, saj sem namesto tune uporabila tunino pašteto, v maso pa sem dodala še malo peteršilja.

… midve pečeva 🙂

coco kuha

Med pripravo me je Coco  ves čas pridno spremljala, ker ji tuna zmeraj diši. Če bi imela roke namesto tačk bi že zdavnaj znala pripravljati kosila zase in še še za nas, saj me med kuho vedno gleda 🙂 Če bi bila človek bi definitivno bila kuharica po poklicu.

.. omnom .. nom …

pasji piškotki

piškotke sem oblikovala v kroglice, tako, da sem jih povaljala med dlanmi

Tole pa je prišlo iz pečice. Moji psički so izredno všeč. Če je zadovoljna ona pa sem zadovoljna tudi jaz 🙂 Vsem lastnikom psičkov in muck priporočam ogled strani 🙂

2 komentarja

  1. Tjaša 11/03/2018
    • Žabica 06/01/2020

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+