Nimaš idej za noč čarovnic?

Najbolj strašna noč v letu se bliža!

Že veš kaj boš počela ali ustvarjala za Noč čarovnic? Boš najstrašnejšo noč preživela s prijatelji, partnerjem ali družino? Ne glede na to kje boš, sem zate poiskala nekaj idej, od katerih ti bo sigurno vsaj ena prišla prav in te spodbudila k ustvarjanju! Meni so všeč, preveri jih na podčrtanih spodnjih povezavah!

..poslikava obraza?

Tale maska mi je takoj padla v oči. Na prvi pogled se zdi zakomplicirana, ko pa si video pogledaš pa lahko vidiš, da niti ni tako težko. Sledi simpatični punci na videu – korak za korakom. Mislim, da ti bo uspelo, če imaš vsaj malo občutka za ličenje. Pa še pripomočkov potrebuješ le malo! NASVET: Za risanje lahko uporabiš kar eyeliner v gelu ali črtalo v svinčniku.

…strašni pajkci!

Boš za Haloween pripravila slan prigrizek, kot je recimo narezek? Potem gredo tale jajčka definitivno zraven!                                                                                                        Najprej moraš jajca trdo skuhati, jih olupiti in prerezati na pol. Rumenjake lahko pustiš notri, če želiš bolj eksperimentirati pa jih izdolbi in jih zmešaj z majonezo in gorčica, tako, da bo nastala gosta pasta. Pasto nadevaj nazaj v razpolovičene beljake. Nato na vrh postavi črne olive (lahko jih prerežeš čez pol). Z oliv pa narežeš tudi nogice. Za očke lahko uporabiš poprčke ?Enostavno, kajne?

.. dekoracija kolačkov ali piškotov!

Enostavno in prepričljivo. S tako dekoracijo boš navdušila tako nečake, kot tudi dedka in babico! Speci poljubne piškote ali muffine (najbolje bo prišlo do izraza, če bodo ti temni, oz. čokoladni)  in jih pretvori v slastne mumije! Trakove lahko ustvariš z belo fiksno  kremo in brizgalno vrečko, ali pa s testom, ki ga na trakove predhodno narežeš. Očke lahko kupiš ali pa z brizganjem ustvariš sama. Izgledali naj bi nekako takole .

… veličastna princeskina buča

buča za noč čarovnic

Boš letos izrezala bučo? Bi rada poskusila nekaj novega pa nimaš idej? Mogoče bi se morala lotiti princeskine buče, ki je sicer malo bolj zahtevna za izdelavo, zaradi česar moraš biti malo potrpežljiva – izplačalo se bo! Pri izdelavi lahko eksperimentiraš v nedogled (uporabi perle, trakove, kristale, umetno cvetje,..), sosede pa bodo zavistne! Pograbi svojo najhitrejšo metlo in odleti po bučo še danes! Oglej si nekaj primerov tukaj!

Želim ti strašansko zabavno ustvarjanje!

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+