Igriva vodna manikura za igrive punce

Ker sem sama že od nekdaj tako ali drugače rada urejala svoje nohte,  sem vedno nekako sklepala, da so take sorte lepotičenja  enostavne za vse punce.Pa ne zato, ker bi mislila, da so druge nevedne, če tega še ne poznajo – da ne bo pomote. Ampak zato, ker imam že podzavestno tako v čislih o stvareh, ki so mi že dolgo znane.

A glej ga zlomka, začela sem dobivati vprašanja kako to naredim. Še nekaj časa nazaj sem le objavila slike, ko sem ustvarila novo manikuro, sedaj pa sem se odločila, da bom navodila za te objavila za vas tudi tu v prispevku.

Na moji FB strani in na Instagramu sem zadnjič objavila že tretjo fotografije olepšanih nohtov, tako, da se bom vrnila za nekaj tednov v preteklost in danes pisala o prvih. Ne skrbi tudi drugi dve manikuri prideta na vrsto 🙂

No, pa se lotimo samega postopka o tem kako so nohtki nastali..In ne – niso vse manikure, ki izgledajo malo drugače težke in zamudne. Še najbolj zamudno je, ko čakaš, da se lak posuši (sama namreč ne morem biti dolgo pri miru 🙂 )Žal posameznih korakov takrat nisem slikala. Se bom pa potrudila da jih opišem in prikažem tako, da vam bo vse kristalno jasno.

Izberi dva laka poljubnih barv

Seveda je fino, če bosta ta dva skupaj tvorila očkam prijazno barvno kombinacijo. Odloči se katera barva bo osnovna (priporočam svetlejšo) in si z njo nalakiraj nohte. Nato pa počakaj, da se ta dobro posuši. Jaz sem za svojo osnovno barvo izbrala svetlo modro.

lak moder

Čofa čofa

Zdaj pa prihaja zabavni del :). Pri tem boš potrebovala tvoj drugi poljubni lak in skodelico/lonček v katerega boš nalila toplo vodo. Vanjo kani nekaj kapljic laka in ga premešaj z zobotrebcem. Naredila se bo nekakšno plast, pod katero boš nato potopila nohte. Odvečen lak, ki bo segal preko nohtov pa nežno odstrani (pri tem si lahko pomagaš s čopičem, zobotrebcem ali pilico).

vijolicen lak

jaz sem pri tem koraku izbrala vijoličnega

Bolj natančno si ta korak oglej v videu. In ja vem, da moji nohti izgledajo v primerjavi s telimi, kot nič od nič :S. In ponovno poudarjam, da sem v vodo kanila le nekaj kapljic (niti približno nisem porabila toliko laka, da bi bila cela površina v lončku popolnoma zakrita) tudi risala nisem tako..  – le rahlo sem premešala.

Pika na i

Enega nohta pa nisem olepšala z vodno manikuro, ampak sem nanj nanesla le lak z vijoličnimi bleščicami 🙂

lak blescice

In to je to!

vodna manikura

uaaau, saj so tudi moji lepi kajne? Pa čeprav ni na njih popolnih simetričnih vzorcev. 🙂

Aja, pa ne pozabi na prozoren nadlak za konec.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+