Imam novega!

Nekja časa nazaj sem omenila, da sem bila malo odsotna tule na blog, ker mi je crknil telefon. No, ne čisto crknil. Pač pa ni zaznal moje sim kartice zaradi česar nisemogla klicati, pošiljati sporočil, niti uporabljati interneta, ko sem bila zdoma,.. Sem pa veliko reči za blog naredila ravno takrat. Na primer med malico in odmori v službi, med čakanjem na avtobus ipd.

Sprva sem mislila, da mora zamenjati le sim kartico, zato sem ga odnesla v trgovino, kjer sva s prijaznim prodajalcem ugotovila, da le ni kriva sim kartica. Ampak, da je v telefon prišla vodo. To pa je bil razlog, da ta kartice ni zaznal. Žal mi je bilo, saj mi je moj Honor 10 dobro služil in se ga niti slučajno nisem še naveličala, čeprav sem ga imela skoraj že leto in pol. Nikoli me ni razočaral z baterijo. Zdržala je zelo zeloooo dolgo, hkrati pa se je tudi izjemno hitro napolnil.

Tako sem vztrajal z sušenjem v rižu in podobno, če bi ga le usposobila. Telefon mi je v takem slabem stanju vseeno nekoliko služil še dva tedna. Čeprav je bilo kar zoprno, da nisem mogla opravljati z njim reči, ki sem jih zgoraj omenila. Nenazadnje pa sem s emogla sprijazniti, da nič ne bo ter da bom morala kupiti novega.

Kakšen telefon izbrati?

Meni je najbolj pomembna dobra kamera ter da ima dovolj prostora. Seveda, saj to potrebujem za blog. Prostor se hitro zapolni pa tudi slike morajo biti kolikor toliko kvalitetne. Čeprav še vedno priznam, da fotka je ni moje najljubše opravilo ter da sem pri tem nekoliko amaterska.

Ker ne morem iz svoje kože, mi je zelo pomemben tudi videz telefona. Tile Huaweii imajo res lepo barve.

In seveda ne smem pozabiti niti na ceno. Tistih novih najdražjih različic telefonov si ne morem privoščiti. Po drugi strani pa se mi te previsoke cene zdijo že nekoliko absurdne. Konec koncev so tudi pri takih telefonih kamere in prostorske zmožnosti primerljive temu telefonu, ki sem ga potem izbrala. Kar pa je meni najpomembnejše.

Moja končna odločitev

Preden se odločim za tak pomemben nakup, dodobra pregledam spletno trgovine, ki telefone ponujajo. Naredim veliko primerjav. Dobro premislim kaj izbrati, saj želim, da bi mi izdelek dobro služil.

Tokrat sem izbrala Huawei P Smart Pro. Ustrezal je mojim zahtevam. Hkrati pa me je navdušila tudi njegova očarljiva barva. Zanj sem morala seveda izbrati tudi ujemajoč etui 🤩.

Huawei P Smart Pro ocena

Pa ne samo barva. Tudi trojna in selfie kamera, ki pokuka ven, kadar jo potrebuješ.

Telefon z dobro kamero

Uspe mu narediti svetle slike v sivem vremenu v najbolj sivem kotu moje sobe 🤩.

Priložen mu je bil tudi klasičen prozoren etui. Na zaslonu pa je bila tudi že debelejša folija. Hvala bogu, ker je po nekaj dneh že doživel prvi padec 🙈

Več o njem si lahko pogledaš v spletni trgovini v kateri sem ga po znižani ceni tudi kupila.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+