Izberi si svoj model in motiv

Zelo sem vesela, kadar lahko pri naročilu izdelke oblikujem po svojih željah, saj so potem ustvarjeni zares zame in to mi dA nekakšen prijeten občutek, zaradi katerega mi je potem izdelek še ljubši.

Sem prava zbirateljica skodelic. Doma jih imamo ogromno. Omarica se komajda še zapre. Vsak od nas ima svojo/svoje, največ jih imam pa jaz. Vsaka od njih mi predstavlja neko osebo zgodbico – nekatere me spominjajo na ljudi, ki so mi jih podarili, spet druge pa me osrečujejo s svojimi sporočili in risbami.. Vsaka od njih se me dotakne na svoj način.

Še vedno jih nimam dovolj

Tokrat je omarico še dodatno dopolnila moja nova emajlirana skodelica. Take namreč nisem imela še nobene, kljub temu, da mi je vintage look emajla zelo všeč in me nemalokrat spomni na bolj rosna leta, ko smo imeli takih skodelic več.

Emajl skodelica

Ne samo, da sem si lahko izbrala material, oziroma model. Tudi potisk je bil odvisen od mene. In odločila sem se za tale napis, ki se mi zdi super motivacijski. Tak, ki me bo vsako jutro spomnil, da je vse “wonderful” 👍 pa četudi kdaj ne gre vse po načrtih.

Skodelico sem naročila pri Mad Ink Cow. Čisto možno, da se še kdaj odločim, da z njihovo skodelico koga obdarujem :),saj sem bila zadovoljna tudi z njihovim odzivom in s tem, da sem paket prejela zelo hitro. Spremljaj jih na njihovi FB strani, da boš lahko z vsem na tekočem.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+