Izbira je tvoja

Na takle lep sončen dan sem se s kolesom odpravila malo naokrog. Medtem pa sem dobivala zanimive kritike.

Selfi žabica blog

No, niti ne jaz, ampak moj modni dodatek. Seveda imajo vsake oči svojega malarja, ampak tale nahrbtnik si je zaslužil in tudi prejel same pozitivne kritike.

Priznam, da sem lep čas prisegala zgolj na torbice. A pri vsej tej izbiri nahrbtnikov, ki jih je možno kupiti, sem tudi jaz našla takega zase. Res, da so vrečasti nahrbtniki že kar nekaj časa “in”, a kljub temu, da so mi všeč, nisem do zdaj imela še nobenega. Nič hudega, sem pa zato zdaj postala lastnica perfektnega. Zelo je vsestranski, saj ga lahko na sprehodu v naravi kombiniraš s trenirko, po drugi strani pa spet z malo lepšimi in bolj dodelanimi outfiti.

Najboljša izbira je tvoja izbira

Res, da so nanj padale le pozitivne kritike, a zagotovo je najbolj všeč prav meni. Zakaj?

Ker sem si lahko barve, vzorce, materiale,.. izbrala popolnoma sama – take, kot so meni všeč.

Najlepši nahrbtnik

Priznam, da sem lep čas prisegala zgolj na torbice. A pri vsej tej izbiri nahrbtnikov, ki jih je možno kupiti, sem tudi jaz našla takega zase

Sešila ga seveda nisem sama, ampak sem ga naročila Janchy Creation, ki šiva prekrasne nahrbtnike za dostopno ceno.

Moram še povedati da je nahrbtnik nekoliko večji od tistih, ki jih običajno videvam na mimoidočih puncah. Kar se mi še posebej dopade, saj seboj ponavadi nosim precej stvari. Sem namreč tip osebe, ki vedno želi biti pripravljen na vse, kolikor je to le mogoče.

Janchy pa seveda ne šiva samo nahrbtnikov ampak ustvarja še cel kup drugih prekrasnih reči. Zato te vabim, da jo spremljaš na FB strani Janchy Creation. Zagotovo si zasluži en gromozanski lajk👍

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+