Izguba motivacije zaradi drugih

Veš tisto, ko dobiš nek interes, oziroma zanimanje za nekaj, pa ti s svetlobno hitrostjo lahko drugi podrejo voljo do tega. In potem se ne lotiš, ker misliš, da imajo najbrž prav.

Ti veš, kaj je dobro zate

Saj je res, da se lahko kdaj kaj tudi sfiži in da res ni tako fajn, kot si si predstavljala. A vseeno. Kljub temu lahko poizkusiš. Le s tem, ko poizkusmo ugotovimo, če nam nekaj paše ali ne.

Motivacija

Ti najbolje veš, kaj je dobro zate. Kako? Enostavno! To je tisto kar ti daje zagon, tisto ob čemer se najboljše počutiš, tisto, kar te zanima. In potem so vsi drugi pametni, ker se njim pač ne zdijo iste reči enako zanimive, kot tebi. Najbrž se nikoli ne bodo zdele vsem zanimive iste stvari, a kaj ti misliš?

Si morda pomislila, da, če je zanimivo tebi, da bi ti to morda potem res lahko dobro šlo?

Včasih je težko

Pogum in moč

Tudi jaz se kar tako ne spravim početi stvari, ki bi me zanimale. Ni lahko, če drugi temu nasprotujejo, oziroma ne razumejo. V takih situacijah se človek lahko počuti nekoliko razdvojena in ujetega. A dokler ne bomo pograbili priložnosti in počeli tistega kar nam je zares všeč bomo ujeti in nesrečni. Zato se bo slej, ko prej nekaj moralo premakniti.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+