Izjemen produkt končno tudi v Sloveniji! (pozor, zasvojil te bo)

Si že poskusila kakšne izdelke za pomoč pri izgubljanju telesne teže?No jaz sem jih že. v nadaljnjem pa razkrivam kateri delujejo in kateri ne.

Na našo srečo je Wow Tea od letos naprej, možno kupiti tudi pri nas.

Pred kratkim sem ga začela uživati tudi sama in moram priznati, da me je zadeva presenetila. Kako? Izveste v nadaljevanju.

Do zdaj namreč nisem preizkusila še nobenih čajev za izgubo telesne teže, ker preprosto nisem verjela v njih. Pila sem zgolj koprivin čaj za odvajanje vode iz telesa.

Čaj za hujšanje

Kaj sploh Wow Tea je?

Z enim stavkom lahko povem, da je Wow Tea tisto, kar rabiš preden se odpraviš na plažo. Da bom malo bolj natančna – odpravlja napihnjenost, hitreje kuri maščobe (tudi ponoči), razstruplja,…kdo torej pravi, da se čaj poleti ne pije??

Čaj za hujšanje

Je popolnoma naraven. Sestavljen iz bombastične kombinacije super rastlinic.

Spremembe, ki sem jih opazila na sebi

Ne pijem ga niti en teden, a so se spremembe začele opažati zelo hitro. Moj trebušček je dan za dnem bolj plosk, prebava pa je fenomenalna. Jaz sem sicer mislila že prej, da imam dobro, pa sem s pitjem čaja ugotovila, da ni bilo čisto tako. Prav tako pogosteje odvajam vodo. Zelooo je tudi  okusen.

Priprava je enostavna – taka, kot pri drugih čajih. Še lažje pa je z Wow Tea steklenčko, ki ima tudi difuzor v katero damo čaj. In tako je dnevni vnos pripravljen. Hitro in simpl .

Takole se potem lahko na ležalniku kuri maščobe 😉

Wow Tea je prvi produkt, ki me je pri izgubljanju telesne teže res zadovoljil. Edini pri keterem sem opazila očitne in hitre spremembe. Do zdaj sem poskusila že klasične “fat burnerje” , pri katerih nisem opazila kakšnih bistvenih dodatnih sprememb – da ne bo pomote – med jemanjem teh sem tudi športala.

Lani sem preizkusila celo Sensilabov WaterOut pri katerem prav tako nisem zaznala nobenih učinkov. Wow Tea pa je tisti zaradi katerega spet lahko verjamem, da dobri in učinkoviti produkti le obstajajo. Maščobe kuri tudi ponoči.. V kar dejansko verjamem!

Omejena poletna izdaja

Wow Tea je možno dobiti v omejenem, osvežujočem, poletnem okusu. Prav tega imam tudi jaz. V vročih dneh pijem ohlajenega. Mislim, da sem že postala zasvojena z njim, ups.

Različne čaje pa lahko naročiš na njihovi spletni strani. Ne pozabi jih spremljati na Fb-ju.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+