Jajčna maska iz škatlice

Jajčna maska za lase je najbrž dobro znana vsem dolgolaskam. Skoraj prepričana sem, da ste zanjo vsaj slišale, če je že niste uporabljale.

Jaz sem jo preizkusila. In res lase naredi nekoliko bolj močne, zdijo se malce debelejši. Pa zelo svetleči.

Ampak itak, pri vsej tej negi nekako včasih zmanjka časa za vse. Če samo pomislimo na kakšne načine vse skrbimo zase.. Za nohte, kožo, britje, športne aktivnosti.. In potem so zraven še vse tiste vsakodnevne obveznosti pa služba. Včasih je težko biti do potankosti urejena. Če ne drugega gremo potem prepozno spat, ko se z vsem tako zaposlimo.

Zmešala sem si že marsikateri domači pripravek, katerega učinek je ponavadi bil kar dober. Tu govorim predvsem o maskah za lase, za obraz in pilingih za telo. A na žalost to vzame nekoliko več časa, kot če uporabiš produkt iz škatlice.

Jajčna maska iz škatlice

Ko sem v trgovini zagledala tole sem bila kar malo presenečena. Seveda pozitivno.

jajčna maska

Že nekaj časa uporabljam tole masko za lase. Naredi jih sijoče, zelo lahko se potem tudi razčešem. To mi je zelo pomembno, saj si po predlanskem krajšanju las želim spet zelo dolge. Zdaj jih še bolj negujem. Na dva meseca si postrižem tudi konice in res si ne želim, da bi jih bilo potrebno odstriči več, kot je treba. Nočem s krtačo cufati in jih še bolj lomiti, kot bi bilo treba. Moj namen je namreč, da jih na striženju skrajšam čim manj, da bodo zopet zelo dolgi, a hkrati tudi lepi, nerazredčeni na koncu.

Velika prednost je tudi v tem, da jo na laseh ni potrebno pustiti 15 minut, kot nekatere druge maske za lase. Tri minutke so popolnoma dovolj.

Če si kljub temu raje sama kaj zmešaš, te bo morda zanimal tale recept: Domača jajčna maska za lase

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+