Je to najcenejša metoda pomlajevanja obraza?

Gubice so tiste, ki se jih punce včasih kar malo bojimo. Vsaj jaz se jih. Potem pa mi je spet malo vseeno in spet ne. Imam srečo, da sem med tistimi, ki me še danes sprašujejo za osebno, ko se odločim za nakup buteljke ali cigaret. To mi seveda zelo laska.

Ampak spet – zmeraj rečem, da prični dočasa, da koža na obrazu ostane čim lepša kolikor dolgo se da. Ko se gube enkrat poglobijo ti žal ne more pomagati drugega, kot botoks.

Zato v veliki meri zagovarjam hidratacijo, koži prijazno prehrano (čeprav mi tu ne uspe vedno), nego s kremami in drugimi sredstvi za obraz ter izogibanje soncu in zaščito pred tem.

Sedaj pa še nekaj novega

Tole se zdi marsikomu skorajda malo ekstremno. Meni pa se ne zdi nič takega. Pred kratkim sem si namreč naročila Dermaroller – iglični valjček. Služi pomlajevanju (spodbujanju tvorbe kolagena) pa tudi celjenju brazgotin in odpravljanju strij.

Dermaroller izkušnje

Skrbelo me je, da bo masaža obraza z mikroiglicami boleča. Ampak temu nikakor ni tako. Iglice komajda čutiš. Se pa lahko pojavi rdečica, zaradi česar po uporabi obraz vedno osvežim še s tonikom. Nato šele vtrem kremo in serum.

Dermaroller uporaba

Gre za precej poceni metodo. Jaz sem si ga naročila na aliexspressu, kjer so cene zelo nizke. Res pa je, da opisu ne ustreza popolnoma. Saj naj bi bil iz jekla in plastike (držalo). Nisem pa prepričana, če so iglice mojega rolerja res jeklene, saj je zelo lahek. Zato si bom v prihodnosti najbrž naročila originalnega, ki je precej dražji. A vendar gre za trajen pripomoček, ki ti lahko dolgo služi.

Opažen rezultat

Uporabljam ga približno en teden. In zaenkrat opažam, da je koža bolj gladka in sijoča. Naj poudarim še, da imam občutljiv tip kože, a do zdaj ji masaža z iglicami ni prav nič škodovala.

Kaj bo prinesla nadaljnja trajna uporaba bomo pa še videli. Nekatere ga zagovarjajo, spet druge ne. Meni se zdi kar ok. Zagotovo pa je potrebna vztrajnost in redna uporaba, saj nič ne dela takojšnjih in čudežnih učinkov.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+