Kaj podariti za Božič

Obdarovanja za mnoge niso nekaj preprostega. Včasih se nam niti sanja ne, kaj bi podarili. Zato, bom v spodnjih odstavkih navedla nekaj nasvetov, da se boš lažje odločil/a, kaj podariti za Božič.

Predvsem moramo biti pozorni

Ne želim kupovati zadev, ki bodo samo prašile police. Takih se v vseh domovih zna nabrati čisto preveč in prav (pre)hitro. Dekor in nefunkcionalne reči podarim le še, če ga izdelam sama. Se mi zdi, da je zelo lepa gesta, če dobiš kaj takega za darilo. Res pa je, da z rokami nisem najbolj spretna, zato se tega lotim zelo redko.

Za večino ni potrebno zapraviti celega premoženja, da bi jih razveselili. In tako je tudi prav. Je pa fino, če jih obdariš s tistim kar rabijo, oziroma kar si želijo.

bozicna dekoracija2

To pa od tebe terja pozornost. Nekateri smo pozorni malo bolj, nekateri spet malo manj. A nekaj tega le moraš dati od sebe, če imaš nekoga rad. Tako torej ne rabiš zadnji dan pred Božičem noreti za  darili in se panično spraševati kaj si kdo želi.

Ljudem, ki jih imaš rad prisluhneš in jih opazuješ ves čas. Gledaš kaj potrebujejo in si želijo pa si tega morda ne želijo, oziroma ne morejo privoščiti sami od sebe. Ali pa, ko slišiš prijateljico reči “uaaau jaz bi tudi to imela”.

Opazuješ kakšne težave imajo, morda tudi zdravstvene. Recimo s kožo. In jim za darilo pokloniš kozmetiko, ki bi jim mogoče lahko pomagala.

Sem pa nedavno na blogu predstavila tudi precej izdelkov, tudi unikatnih, personaliziranih,.. ki so prav tako primerna za darila.

Še nekaj nasvetov za obdarovanja pa sem navedla v prispevku, ko sem izbirala darilo za prijateljico.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+