Test: Kako so se obnesle Bellezze magnetne trepalnice?

Nekatere ste do sedaj verjetno že zasledile, da so se na našem trgu pojavile Bellezze magnetne trepalnice, katere enostavno namestiš s pomočjo malih magnetov? Najboljše pri tem pa je, da jih lahko uporabimo večkrat, brez vsakršnih lepil. Se nam morebiti obeta nov trend?

Stvar je, jasno, takoj pritegnila moje zanimanje in zadevo je bilo treba sprobat. In že je bilo tu jutro, ko sem nestrpno pričakovala moj paketek. Končno je dvakrat pozvonilo. Nasmejan (a ne bolj, kot jaz 🙂 ) poštar mi je predal težko pričakovano pošiljko. Seveda sem paketek takoj, vsa vznemirjena odprla in opazila v kako lični, bleščeči škatlici so trepalnice zapakirane.

magnetne trepalnice

Nameščanje

Seveda je dostavi kaj hitro sledil test. Najprej sem nanesla maskaro. Drugih ličil pa nisem uporabljala, saj sem želela, da je rezultat dobro viden.

test maskara

Uporabila sem tudi klešče za vihanje trepalnic, da sem zatem magnetne še bolj enostavno položila zgoraj na svoje naravne in jih tako še bolj približala veki. Nato pa jim druge približala od spodaj in kaj hitro sta se mala magnetka med sabo oprijela  – tako, da naravne trepalnice pristanejo v nekakem sendvičku med umetnimi. Magnetek je res zelo močan. Na drugem očesu je bil potreben še en popravek. Potem sem jih le še malo poravnala s prsti. Glede na to, da še nikoli do zdaj nisem uporabljala nobenih umetnih trepalnic, bi rekla, da mi je šlo presenetljivo dobro in hitro

Rezultat?

Upam si  trditi, da na pogled delujejo malo manj izumetničene od klasičnih umetnih trepalnic, ker posamezne dlačice niso predebele, tudi predhodni nanos maskare pripomore k temu.

« of 2 »

Obstojnost

Trepalnice ostanejo na mestu, magneti so dovolj močni in pravilno razporejeni, da ne padajo dol, ob kotičku očesa pa ne štrlijo stran – take težave sem namreč zasledila na videoposnetkih na Youtubu, na katerih so dekleta preizkušala nižje cenovne izdelke. To za Bellezze trepalnice sploh ne drži. In vsekakor se potemtakem splača zanje odšteti kakšen evro več. Tu se verjetno vse strinjamo, kajne?

Nakup priporočam. Jaz bom z njimi definitivno še kdaj olepšala pogled.  Trepalnice lahko naročiš v spletni trgovini.

PA ŠE NASVET: Ko boš nanašala maskaro poskrbi, da bodo tudi trepalnice ob notranjem kotičku očesa malo bolj poudarjene, saj se bo tako manj videl prehod med umetnimi in tvojimi naravnimi. Magnetnih ne nameščaj čisto ob zunanjem robu vek, rajši jih pomakni čisto malo bolj proti sredini.

4 komentarji

  1. Barbara 26/03/2019
    • Žabica 06/01/2020
  2. Majci 03/01/2022
    • Žabica 08/01/2022

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+