Izguba odvečne vode brez prehranskih dopolnil

Se ti je že kdaj po savnanju zgodilo, da si se takoj zatem počutila bolj vitko ali pa recimo poleti, ko se spotiš, da je na tehtnici kaj kmalu pokazalo kakšen kilogram manj? Potem to najbrž pomeni, da si izgubila nekaj vode. In zato bom v tem prispevku opisala, kako se znebiti odvečne vode kar doma, na čisto enostaven način.

Čudežna kozmetika

Verjetno se je že marsikatera srečala s kozmetičnimi izdelki nad katerimi je bila razočarana, saj rezultat ni bil niti blizu obljubam proizvajalca.

Toda, a si se že kdaj srečala s kozmetiko, ki te je s svojimi rezultati res presenetila?

Pred kratkim sem že napisala in objavila blog o vrhunski kozmetiki, ki se mi je precej dopadla. Takrat pa enega od predstavljenih izdelkov v omenjenem blogu še nisem preizkusila, saj sem ga testirala v obdobju, za katerega sem menila, da ga najbolj potrebujem. To je pred menstruacijo, saj mi noge že tako ali tako zatekajo zaradi krčnih žil. V tem času, ko se nekoliko bolj kopiči tudi voda pa je še slabše. Čutim bolečine veliko bolj otežen občutek.

Odvajanje vode iz telesa

Pri tem sem si pomagala z drenažno kremo, oziroma gelom, ki pospešuje odvajanje vode. Namenjen je zadnjici, rokam in nogam. Jaz sem se z njim mazala samo po nogah – tam, kjer je to zame najbolj potrebno.

In res – o še bolj oteženih nogah in zatekanju, ki se vedno zelo intenzivno pojavi v času pms-ja, tokrat ni bilo ne duha, ne sluha.

Ponavadi sem se namazala na čisto kožo, saj sem se želela izogniti prekomernemu potenju kje drugje, kot doma, na primer v službi. Z nanosom nisem pretiravala. Nanašala sem tanek sloj, ki sem ga takoj zatem vmasirala v kožo. Med uporabo sem zaznala potenje, ki ni bilo prekomerno ali neprijetno. Nisem občutila niti take vročine, ki bi jo ob takem potenju občutila, recimo med športom, saj ima gel tudi nekoliko hladilen občutek.

Odvajanje vode

Gela mi je ostalo vsaj še za eno kuro. Iz svojih izkušenj ga priporočam vsem, ki menijo, da se jim nabira odvečna voda in bi radi dosegli tudi bolj toniran videz kože z manj celulita. Pa tudi pri težavah zaradi katerih sem ga uporabila tudi sama. Poudarjam pa, da ga uporabljate po navodilih proizvajalca, saj prekomerno odvajanje vode lahko telesu, ozoroma zdravju, škodi.

Več o gelu boš izvedela v spletni trgovini Naravna kozmetika Fevia, kjer ga lahko tudi naročiš.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+