6 super idej kako skupaj praznovati obletnico

Evo, kmalu bo naokrog že četrto leto najinega razmerja – naslednji mesec, če sem natančna. A, ker sem precizna prav vedno načrtujem reči vsaj en mesec vnaprej. Še posebej, če gre za obdarovanja mojih dragih.

Praznovanje obletnice

Prav je, da obletnice jemljemo resno ter na ta dan še posebej želimo osrečiti partnerje. Tu pa lahko nastane problem, ker ne vemo kako. Včasih preprosto postane vse že preveč prelajnano. Zato ne bomo o klasičnih darilih, kot je parfumček in čokolada. Ampak bomo malo bolj sebični. Zato bomo rajši izbrali nekaj takega v čemer bosta/bova uživala oba. Pazi le, da izbereš nekaj, kar bo ustrezalo obema. Ne misli čisto samo nase!

Seksi večer v stilu

S tem preprosto ne moreš zgrešiti. Kupi si seksi prosojno perilo, malo boljše vino in čokolado. Ob vsem tem pa se popolnoma posvetita drug drugemu. Če sta dovolj odprta glede spolnosti lahko zadeve popestriš še s kakšnim erotičnim pripomočkom ali pa uresničiš kakšno njegovo fantazijo.

Seksi korzetMorda pred tem pripraviš še njegovo najljubšo večerjo. A pazi, da med kuhanjem ne porabiš vse energije 😉

Polet s helikopterjem za drzne

Lepo je, če s partnerjem doživiš nekaj posebnega česar noben od vaju še ni doživel. Skupne pustolovščine so zakon. Tule mi je prvi na pamet prišel kar polet s helikopterjem.

Polet s helikopterjem

Ekstremno, kajne? Ampak, zakaj pa ne. Dejansko sem našla podobno ponudbo na spletu. Klikni TUKAJ.

Če sta kolikor toliko adrenalinska tipa pobrskaj malo po spletu za tovrstnimi ponudbami za pare.

Spet pojdita tja

Medtem, ko je doživljanje nečesa novega lahko še posebej zanimivo, tako tudi enako velja za vrnitev v preteklost. Odpeljita se na tisti izlet, ki sta ga preživela ob začetku vajinega razmerja. Tja kjer sta se imela skupaj zelo lepo.

Podari ji/mu to kar si že dolgo želi

Tvoj partner/partnerka ima sigurno kakšno željo, ki mu po glavi že dolgo roji. Pa naj bo to obisk kakšnega kraja ali pa le kak predmet, ki si ga še ni hotel/a privoščiti, ker je to morda zgolj kakšna nenujna zadeva. Čeprav morda ne razumeš zakaj bi si česa takega želel, moraš razumeti, da je to pač njegova želja. Punce pač nikoli ne bomo razumele zakaj bi si želel tisto igrico, tako, kot fantje težko razumejo, zakaj se ob tistih škornjih skoraj stopimo.

Če partnerja vsaj kolikor toliko poslušaš, si sigurno že slišal/a stavke, kot so: “oh, sem bi pa res enkrat šla” ali pa “ti čevlji so mi pa res že od zmeraj všeč”. Morda pa bi le rad jedel v restavraciji, v kateri želi poskusiti tiste eksotične jedi.

Preizkusita vajine skupne moči

Preizkus ljubezni

Lotita se nečesa, za kar je potrebno sodelovanje, da bosta pokazala, kaj skupaj zmoreta in kako dobro sodelujeta. Obiščita recimo sobo pobega. Pa še zabavala se bosta.

Matchy tetovaža

Zakaj nebi vajinih skupnih let in naklonjenosti zaznamovala kar z ujemajočimi tetovažami?Ujemajoče tatovaže

Ne vem še kako bo, a morda pa tudi jaz izberem nekaj izmed teh opcij, bomo videli. Seveda pa bom vesela, če spodaj v komentar napišeš še kakšen predlog.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+