Karbonoir: do belih zob na naraven način

Že od nekdaj sem ponosna na moje zobe, a kljub temu nisem popolnoma zadovoljna. Moji zobje se mi ne zdijo dovolj beli, čeprav za ustno higieno redno skrbim. Pri mojih 26ih letih namreč nimam niti ene plombice.

Rumeni zobje

Na odtenek mojih zob pa verjetno vpliva to, da sem strastna kadilka s propadlimi poskusi odvajanja in velika ljubiteljica kave ter zelenega čaja. Vse bi dala za bleščeč zvezdniški nasmeh. Iz tega razloga sem večkrat razmišljala o različnih metodah beljenja. Povpraševala sem celo v lekarnah, a se za noben produkt na koncu do zdaj še nisem odločila, ker me je vedno skrbelo, da bi ta mojim zobem škodoval. Storitve pri zobarjih pa so za moje mnenje veliko predrage.

Na našem trgu se že nekaj časa, eden za drugim, pojavljajo izdelki v obliki črnih past. Vsi se mi zdijo nekako zanimivi, a nobeden od njih še ni vzbudil mojega zaupanja. Eden od njih pa me je končno prepričal. Gre za blagovno znamko Karbonoir.

Karbonoir komplet

Sicer ni pasta, ampak aktivirano oglje kokosovih lupin. Še bolje – vsaj vem kaj je notri. Pa ne samo to – iz oglja kokosovih lupin izdelujejo tudi mila, deodorante,..

Hkrati z ogljem sem prejela še tole ščetko z držalom iz reciklirane pšenice. Njene ščetine pa so iz bambusa ? So zelo mehke in prijetno masirajo dlesni. Pa tudi zelo tanke, saj prodrejo tudi v medzobne prostore. Kar pa je pri meni zelo redko – še zobno nitko zase namreč komajda najdem.

Postopek

Postopek beljenja je izredno preprost. S ščetko sem zajela malo oglja in si zobe skrtačila, kot običajno. Nato sem ga pustila delovati še približno 2 minuti.

Beljenje zob

It was fun ?

Oglje nima niti kakšnega posebnega okusa, kot sem pričakovala.

In končno je napočil čas, da z vodo izplaknem mojo ustno votlino. Malo me je bilo strah, da bi oglje bilo težko izprati, ampak tudi pri tem ni bilo težav – ravno nasprotno. Učinek je bil že po prvi uporabi viden. Bila sem zelo presenečena, saj tako belih zob res nisem pričakovala.

« of 2 »

Priporočam ga vsem, ki imate težave z obarvanostjo zob, ali pa le želite videz svojih zob malo “izpiliti”. Zagotovite si ga na tej povezavi

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+