Karbonoir: naravno črno milo iz oglja kokosovih lupin (po nižji ceni si hitro zagotovi svojega)

Pri Karbonoir-ju ni črn0 samo belilno sredstvo za zobe, o katerem sem nedavno pisala, ampak tudi milo? Si lahko misliš? ?

Črno milo je sestavljeno iz kokosovih lupin in je še posebej primerno tudi za aknasto kožo, saj jo zelo dobro očisti. To me je malo prestrašilo, saj sem se bala, da bo mojo, že tako suho kožo, izsušilo še bolj. Čeprav se mi v toplejših dneh naredi tudi kakšen mozoljček, še posebej kadar športam in se dodobra spotim.

Kasneje pa sem ugotovila, da vsebuje tudi olja in karitejevo maslo, kar me je malo pomirilo 🙂

KARBONOIR ČRNO MILO

S tole svojo črnino ne deluje koži prav nič prijazno,  kajne? No, ne sodimo prehitro, stvar je treba preizkusiti. ?

Gremo pod tuššš 🙂

Po tuširanju moja koža ni bila prav nič izsušena, ampak mehka in zeloooo dišeča – zaradi kombinacije olj, ki tvorijo zelo prijeten, ne preoster, naraven vonj.

Pred uporabo sem se bala tudi, da bi milo puščalo preveč intenzivno, črno barvo ter da bi umazala celo kopalnico – sploh ni bilo tako. Spustila se je rahlo sivkasta barva, ki se je s kože z lahkoto sprala.

Naj poudarim, da sem ena tistih, ki mora dobro paziti, kaj nanaša na svojo suho in občutljivo kožo, ki tako hitro “popoka” in ustvari nemalo izpuščajev. Pri tem milu tega zaenkrat še nisem zaznala, zato sem z njim zadovoljna in ga priporočam vsem, ki želite za svojo kožo najboljše 🙂

Zagotovi si svojega !

Svojega si lahko naročiš v Karbonoir spletni trgovini. S kodo “ZABICA” pa dobiš na katerikoli izdelek tudi 10% popusta 😉

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+