Kje kupiti firmirana sončna očala ceneje?

Poletje je že zdavnaj tu. In mogoče imaš, tako, kot jaz, potrebo po novih sončnih očalih.

Vedno sem si jih kupila v optiki

Imam navado, da si na vsakih nekaj let v optiki, privoščim dražja, firmirana sončna očala. Nanje potem seveda tudi malo bolj pazim.

Ta, ki jih nosim trenutno so že precej dodelana. Pa tudi že dolgo jih imam. Zato bi si rada kupila nova.

modna sončna očala

slika je simbolična 

Ker sem trenutno zaradi teh in onih stroškov, z denarjem malo na tesnem, sem oči vrgla na outlete in akcije. In sicer po spletu.

Od tega kar sem našla, lahko rečem, da imajo najbolj pestro ponudbo v fashion outlet shopu. Pa tudi znižanja so kar precejšnja.

Sledi jim Bibloo.

Najde pa se tudi nekaj manj znanih optik, ki imajo tudi popuste. Na primer Eyerim in Vse za oči. Potem sta tu še modna muha in 4c.

Te nakup očal na spletu skrbi?

Priznam, da tudi jaz tega še nikoli nisem počela. Zato sem bom pred nakupom vsekakor prepričala, če je izdelek mogoče vrniti.

Da bi še bolj jasno videla, kako očala zares izgledajo, bom na spletu vpisala konkretno številko modela in pregledala čim več slik.

Kar se tiče fizičnega nakupovanja, ki se ga lotevam vedno manj, se še vedno splača skočiti v Clarusov Outlet. Ta je menda še vedno v BTC-ju. Pa tudi Clarusovi popusti na leta so super. Saj veš, vzameš sabo starše ali pa celo stare starše in tako ogromno prihraniš 😀 tako se baje to dela.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+