Trendi kopalke 2020

Kopalke za svoj tip postave najbrž težko najdeš. Skoraj ne verjamem, da obstaja postava na katero bi pasalo čisto vse. Tudi sama sem rabila kar nekaj let, da sem našla takšen kroj, ki mi ustreza. Kljub mnogo prebranim člankom o tem kaj naj bi določeni postavi ustrezalo…

.. težko se je znajti po raznih napotkih, saj so si naše obline v resnici vseeno precej različne. Se mi je pa zato nasmehnila sreča, ko sem našla trgovino v kateri sem ugledala ravno tak kroj kakršnega sem iskala.

Takole sem do njih prišla jaz

Moj tip postave opredeljuje močne noge, majhne prsi, ter kolikor toliko široka ramena, oziroma prsni koš.

Vedno sem se izogibala takim kopalkam, ki se okrog vratu zavezujejo, saj se mi je zdelo, da to moje prsi še pomanjša, ramena pa še bolj razširi.

Do pravih kopalk pa sem prišla s tem, da sem jih čim več preizkusila. Včasih se nam na oko kakšen kroj nikakor ne dopade, ko ga preizkusimo pa je situacija popolnoma drugačna in na koncu izgleda super.

Ko nakupuješ kopalke naj se ti nikamor ne mudi. Krojev modrčkov in hlačk je danes ogromno. Velikokrat jih lahko med seboj tudi kombiniramo, zato si vzemi čas, da izbereš take v katerih se boš počutila udobno in samozavestno. Škoda bi bilo namreč, da bi dneve na plaži preživljala v nečem, v čemer se ne počutiš dobro.

Jaz najrajši oblečem take s prekrižanim modrčkom brez naramnic. Zato sem si nazadnje v spletni trgovini izbrala prav takšen kroj.

Za moj tip postave

Malo me je skrbelo, ker so hlačke bile precej nizke. A, ko sem jih dobila in preizkusila sem ugotovila, da mi take pašejo še bolj.

Z njimi sem zadovoljna in komaj čakam, da jih oblečem tudi za kopanje. V trgovini Spedenana.si nate čakajo različni modeli kopalk. Želim ti lepo in čimbolje izkoriščeno poletje❣️

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+