Lahka hipoalergena podlaga za toplejše dni

Nekaj tednov nazaj sem si kupila nov puder znamke BellHypoallergenic, ki jo tako obožujem, saj so to edini pudri, ki ustrezajo moji suhi in občutljivi koži. Poleg tega, pa že posegam tudi po drugih njihovih ličilih. Izdelki te znamke so dermatološko testirani in za svojo ceno nudijo ogromno. Nujno moraš preizkusiti! 🙂

Aqua Jelly Make-Up

Že njegovo ime – Aqua Jelly, mi je dalo vedeti, da verjetno ni zelo goste teksture, kar se mi za vroče dni in prihajajoče poletje zdi idealno. In res, puder je zelo lahek, zaradi katere ostane videz kože naraven in svež. Koža je po nanosu videti, sijoča (ne preveč) in hkrati, ravno prav matirana. Nobenega izumetničenega učinka ni videti.

A kljub temu je Aqua Jelly kar dobro prekriven. Za nanos niti ni potrebna gobica ali čopič, saj se zelo lepo razmaže.

bell aqua jelly

In ne samo, da kože ne izsuši, ravno nasprotno – dodatno jo navlaži, saj mu je dodan njej prijazen vitamin E, ki tudi ohranja elastičnost.

In cena?

Podlaga me je stala borih, slabih 10 evrov, kar je v primerjavi s kakovostjo te znamke mačji kašelj. Če bi njihova ličila (še posebej pudri) stali še enkrat več, bi se brez dvoma, kljub temu, odločila za nakup. Ne menjam.

Izdelke te znamke je možno kupiti v Tuš drogerijah, nekaterih veleblagovnicah ter v nekaterih spletnih trgovinah z ličili.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+