Lesena smrečica

Če sem iskrena, lahko rečem, da čisto “zero waste” nisem. Saj še vedno menim, da je potrebno neko ravnovesje pri porabi različnih surovin. Uporaba samo ene pač po mojem, ne more prinesti nič dobrega. Preprosto nebi bilo smiselno. Ampak se kljub temu do neke mere izogibam nepotrebni plastiki, ker se je lahko nabere res veliko. Zato bo naš dom letos krasila lesena smrečica.

Lesen pridih je zmeraj topel. Če jo izdelajo mojstrske roke pa vse skupaj izgleda še toliko bolje in zelo dovršeno. Pa še tako posebna je, saj jih zaenkrat še ni videti ravno veliko. Naši ustvarjalci so res domiselni in super, nikoli ne nehajo presenečati.

Vse in še več iz lesa

Z ljubeznijo do lesa znajo izdelati marsikaj – obeske, stenske slike, lesene metuljčke, nagrobne svečke, ki so bile pred kratkim tako aktualne..in še in še. A kljub temu se bom posvetila adventu, ki je tako blizu. Očarale te bodo njihove lesene jasli, adventni venčki, svečke, raznoliki okraski za na smrečico in seveda lesene smrečice različnih dizajnov in velikosti… Nekaj od tega si lahko pogledaš v spodnji galeriji.

« of 15 »

Jaz sem si izbrala smrečico.  Tako malo višjo, a ploščato, ker se ponavadi znajdem v stiski, kar se prostora tiče. Zato jo bom preprosto postavila nekam k steni ali pa pred veliko okno, da jo bo videlo čimveč ljudi.

lesena smrečica

Še čisto malo pa jo bom lahko postavila. Komaj čakam. Obiskovalci bodo nad njo zagotovo navdušeni, saj precej odstopa od klasičnih.

Lesena smrečica je dostopna FB strani MIA WOOD ART – ljubezen do lesa. Tam boš lahko redno spremljala, katerih super reči se vedno znova in znova lotevajo ter brezpogojno ustvarjajo. Pravkar pa na moji FB strani poteka tudi nagradna igra. Izžrebanka, oziroma izžrebanec, bo lahko ugotovil/a kako se na na smrečico podajo ti ljubki leseni okraski. Žrebala pa bom v nedeljo –  24.11.2019. Želim ti veliko sreče.

leseni okraski

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+