Leseni viseči uhani zanimivih oblik

Načeloma imam raje tiste majčkene uhane, ker lahko z njimi tudi spim in ker me ne ovirajo pri nobeni aktivnosti. A, včasih je treba nositi še kaj drugačnega. Zato bodo leseni viseči uhani idealna izbira.

Taki, ki so malo drugačne oblike

Spet predstavljam izdelek naših ustvarjalcev. Z velikim veseljem lahko opazujem njihove izdelke in kako pokažejo svojo kreativnost. Kaj vse znajo! Včasih si želim, da bi še jaz znala kaj takega. A vsak ima drug talent. Najbrž ne moremo vsi znati vsega.

Na FB strani Mojca-Marko Woodlasercut si  lahko ogledaš različne izdelke iz lesa. Pravita, da najraje dajeta poudarek na lesenih družabnih igrah, a meni so se vseeno najbolj dopadli uhani. Z njimi sem kar malo obsedena. Od lani, ko mi je v tretjo končno uspelo preluknjati ušesa, ne, da bi se pred prvim kupljenim parom luknjice vnele.

leseni viseči uhani

In od takrat dalje svojo zbirko uhanov le širim. Zadnji, ki sem si jih privoščila so tile leseni viseči uhani na fotki. Najraje nosim nakit iz naravnih materialov. Še posebej fajn pri teh je, da so lahki. Težkih enostavno ne morem nosit, ker imam ob nošenju prav grozljiv občutek.

veliki leseni uhani

Tile pa se prav prijetni za nošenje. Pa za pogledat tudi, saj se kombinirata topel in naraven les ter nekoliko bolj moderne geometrijske oblike.

Morda te bo zanimal še drug nakit naših ustvarjalcev. Kot je na primer:

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+