Med epidemijo sem se odpravila v toplice

Priznam, da sem še prejšnji teden sitiacijo s korona virusom, jemala še zelo neresno. Saj sem se namreč med epidemijo odpravila v toplice.

Ravno v četrtek zvečer so mediji naredili največji “bum” glede korona virusa in epidemija ke bila razglašena ..Ravno takrat, ko sem že pakirala in se pripravljala na vikend oddih v toplicah, ki sva ga s sestrično načrtovali že lep čas.

Oddiha kljub temu nisem želela odpovedati, sem pa vseeno vprašala kakšna je situacija v Ptujskih termah. Odgovorili so mi, da vse še poteka normalno. Tako, da sva se vseeno dogovorili, da v petek zjutraj štartava. Pred tem sva vseeno še enkrat poklicali v toplice, da bi videli, če so že kakšne spremembe. In ker jih ni bilo, sva se odpravili na pot.

Ko sva prišli tja..

.. so nama najprej povedali, da so naju zaradi varnostnih ukrepov iz hiške prestavili v hotel, kar nama ni najbolj ustrezalo, a sva se pač sprijaznili. Ter, da je termalni park po novem odprt samo do 16. ure, a da se vseeno lahko kopava v hotelu.

Terme ptuj

Naslednji dan je termalni park bil že v celoti zaprt. Kopali sva se lahko v hotelskem bazenu. Zadnji dan, v nedeljo, so zaprli tudi savne.

Bilo je prijetno

Ker sva se za nekaj časa odmaknili od medijskega rompompoma. Ter, ker je bilo ljudi v termah res malo in sva kljub temu, da je prišlo do nekaj sprememb uživali. Ta teden v ponedeljek so jih pa tako ali tako zaprli.

Sva pač spili kakšen kozarec vina v sobi..

.. pogledali kakšen film. In se tudi posladkali 🙈

Omamne sladice

Ja, prejšnji teden sem težko dojela resnost situacije (v resnici je še zdaj ne čisto), ko se je vse tako hitro začelo. Zase me ne skrbi, ampak bolj za tiste bližnje, ki jih virus lahko bolj prizadene. . Pa tudi zato, da bi se stanje čimprej vrnilo na normalne tirnice.

Zato od začetka tega tedna ostajam doma, se ne družim, še vedno pa odhajam na sprehode s kužkom v naravo na sončka.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+