MetiBeti: Najlepši poletni nakit

Zelo me razveselili, ko na Facebookovih straneh in na spletu vidim razno razne kreacije slovenskih ustvarjalcev. Pa naj gre za torbice, dodatke za dom ali pa nakit. Tisti, ki znajo ustvariti posebne izdelke, take, ki izstopajo, zagotovo uživajo pri svojem delu. In ravno s takimi ustvarjalci sodelujem najraje.

Veliko je tudi takih, ki nimajo pravih idej, kopirajo,..Ste že ugotovili, da skoraj vsi vrečasti nahrbtniki, ki so trenutno tako popularni, izgledajo enako? Ne vem, če bi temu rekla kreativnost. Res, da sem kritična, a tako tudi je. Če jim na njihovi poti uspeva, pa jim vseeno privoščim, saj po naravi nisem neprivoščljiva.

Težko me je navdušiti

OK, seveda sem jaz tudi zadovoljna z malim. A tu gre za popolnoma drugo reč. Naloga, ki sem si jo zadala prejšnji teden je bila, da poiščem ustvarjalca, katerega izdelki so res posebni in drugačni – taki, ki padejo v oči in taki mimo katerih preprosto ne moremo.

Medtem, ko sem ravnodušno brskala in brskala, sem prišla do izdelka, ki je moje ravnodušnost takoj prelevil v pravo navdušenje. Zdel se mi je preprosto očarljiv in simpatičen 🙂 Odločila sem se, da bom stopila v stik z ustvarjalko.

Ogrlica s sporočilom

ogrlica message in the bottle

v naslednjih dneh bodite pozorni, saj bova z Metko eno ogrlico podarili v nagradni igri! 🙂

Metka, ki se je pri svoji ustvarjalni dejavnosti poimenovala, kar MetiBeti je bila vesela, da sem jo kontaktirala, kar pa je v meni sprožilo še večje zadovoljstvo. Po vrhu pa mi je podarila še eno svojih ogrlic, katero bom to poletje zagotovo veliko nosila. Prepričana sem, da bo privabila poglede. Poslala mi jo je v lični embalaži, v katero je priložila čisto pravo in lepo sporočilce.

jaz z ogrlico metibeti

V steklenički je tudi čisto prava mivka in školjkica. Jaz sem si izbrala tako s sporočilcem, to pa še zdaleč ni vse, kar MetiBeti vstavlja v njene posebne stekleničke. Več njenih izdelkov lahko vidiš na njeni FB strani, kupiš pa jih lahko tudi na Etsy-ju, kjer lahko najdeš tudi okraske za svoje ušesne mečice 😉

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+