Minimalističen nakit popolnih linij

Pri minimalizmu me najbolj preseneča to, da lahko nekateri iz ene same surovine, barve,..ustvarijo še tako poseben videz. Tokrat vam z največjim veseljem predstavljam najlepši minimalističen nakit.

Minimalističen maksimalizem

Minimalistično bi lahko bilo dolgočasno, a tule to vsekakor ni. Izredne linije, material, barve,..odlikujejo LUCI nakit. In bravo, tej punci je uspelo potegniti iz minimalizma kolikor je mogoče. To je tudi razlog, da sem njene kreacije opisala z besedno zvezo “minimalističen maksimalizem”. Kratko in jedrnato.

minimalističen nakit

LUCI proizvod je tudi stratchy za lase, ki ga na sliki nosim okrog zapestja.

Izbrala pa sem uhane, ki se zaradi popolne preprostosti podajo k mnogim outfitom. Visečih nimam veliko, ker se mi ponavadi ne dopadejo najbolj. Tile pa so super. Po mojem okusu. Pa čeprav nekoliko večji, kot sem jih vajena. Všeč mi je tudi, da so kljub temu, da so veliki, vseeno zelo lahki in nemoteči.

*Ker na Instagramu nimam veliko izkušenj in še ne poznam njegovih veščin, bom zelo vesela, če me boš spremljala in podprla tudi tu ⤵️

Tako so veličastni, da je skoraj brezveze dodajati kaj dosti make-upa in preusmerjati pozornost od njih (čeprav bi se to stežka zgodilo). Ko se ti bo mudilo boš rabila samo LUCI uhane, pa boš v kratkem času izgledala zelo urejeno. Tvoj look bodo naredili poseben. V trenutku.

Minimalističen nakit, kot so moji uhani lahko naročiš v spletni trgovini LUCI. ki pa ne ustvarja samo nakita ampak tudi čudovita oblačila ter dodatke. Punca je očitno zelo vsestranska.

Vabljena k spremljanju njene Fb strani.Videla boš, kako se lahko naši dizajnerji zlahka primerjajo z velikimi tujimi.

 

Na spodnjih povezavah preveri še druge uhančke naših pridnih ustvarjalcev, oziroma ustvarjalk:

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+