Moj novi stari oldtajmer

Poletja očitno še ne bo konec in midva bova vsekakor skupaj prevozila še kakšno pot več, kot sva sprva mislila. To pa naju seveda zelo veseli ?

Ker sem med onimi poznimi, kar se vozniškega izpita tiče  (je v teku in upam, da mi kmalu uspe ?), sem se prejšnji teden odločila, da bi pa le potrebovala neko prevozno sredstvo – kar tako čez noč.

Sicer kar tako na hitro nisem hotela zapraviti kaj dosti denarja. Saj sem  bicikl želela imeti kar takoj. Malo sem skočila pogledat na FB-jev market pa na Bolho kjer mi ja tudi padel v oči. Star, rdeč Poni Touring! ? ampak zelo dobro ohranjen.

Še isti dan sem se oglasila pri fantu, ki ga je prodajal in 10 minut kasneje sem se z njim tudi odpeljala ? malo nerodno, ker nisem bila na kolesu že lep čas, ampak mi je hitro uspelo osvojiti kolesarske prvine in krivine ?

Jaz in poni

Povrhu vsega se mi je nekako uspelo prav oldtajmersko oblečt

In moram rečt, da se ga kar ne morem naveličati. Glede na to, da so poniji zadnji hip kar popularna in zaželena roba (tako stari, kot tudi novi) je najbolje, da si čimprej omislim ključavnico.

Če bi mi ga kdo ukradel, bi to kar težko prebolela, čeprav me ni stal tako veliko in ceno mi je uspelo še malo zbiti ?

Bi pa zelo pogrešala vožnjo z njim z nežnim vetrom v laseh in zravnano držo po mestu. Na njem se počutim, kot prava mična gospodična ?

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+