Moje šesto prebadanje

Ooh.  Piercingi in uhani. Pravijo, da enkrat ni nobenkrat. Pa še res je. Če si narediš eno luknjico, ni vrag, da se kmalu ne odločiš še za drugo.

Zgodovina mojih luknjic po številkah

1. Že, kot otroku so mi dali narediti luknjice v ušesa, pa so se te na žalost prav hitro zagnojile. In tako so mi moji starši, na bili primorani vzeti uhančke ven

2. Ker je vztrajnost lepa čednost, sem kot najstnica luknjanje ušesnih mečic ponovila ter upala na čimboljše. A se tudi tokrat ni obrestovalo, saj so se luknjice prav hitro spet vnele.

3. Ker je mladost norost je bilo v srednji šoli potrebno narediti nekaj uporniškega. In sem se meni nič, tebi nič, kljub dvem spodletelim poskusom odločila za prebadanje jezika. In ne boš verjela – tokrat je uspelo. A sem ta piercing vzela ven že nekaj let nazaj.

Piercing nad ustnico

Oh kako je brskanje za približno 10 let starimi in že zdavnaj zaklenjenimi slikami po Fbju zanimivo

4. Ker piercing v jeziku ni bil dovolj ter ker je celjenje te luknje šlo skozi relativno gladko, sem se odločila še za enega. Tokrat sem si prebodla zgornjo ustnico, a sem tudi ta piercing po nekaj letih odstranila.

Piercing nad ustnico

Da sem odstranila tega, mi je včasih malo žal

5. In, ker se igel očitno še nisem dovolj bala, sem se odločila, da si bom preluknjala še nos. A žal se je ta luknjica, prav tako, kot v ušesih, vnela.

6. In končno, moje nedavno prebadanje. Če sem pobrala vse piercinge ven, je bil čas, da ponovno poskusim s prebadanjem ušes. In resnično si želim, da bi tokrat uspelo. Drži pesti.

Selfie

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+