Na testu: Sensilab

V začetku januarja sem poročala o tem kako slabo se počutim po vnosu vse tiste kalorične in nezdrave hrane in o moji napihnjenosti. Ter, da bom poskušala to omiliti s Sensilab XXL WaterOut produkom. Gre pa za praške, ki jih je potrebno zmešati z vodo in popiti.

sensilab waterout

Ta naj bi pomagal pri odvajanju odvečne vode, ki se nabira v telesu, pri hujšanju in čiščenju. Rezultati pa naj bi se poznali že v enem tednu.

Sensilab učinek

Kot sem že omenila nisem ljubiteljica prehranskih dopolnil za hujšanje, sem pa tja ob slabem počutju in slabi odpornosti posežem po kakih vitaminčkih.

A vendarle, me vsake toliko kakšna reč prepriča, zarad takih in drugačnih težav, ali pa zgolj zaradi same radovedosti.

No, moja 10 dnevna kura se je iztekla.

In rezultat?

Glede na to, da sem v zadnjih dneh malo bolj pazila na prehrano, ne vem, če lahko pripišem kakršnekoli učinke Sensilabu, ali pa morebiti čisto malo. Verjetno mi je pa pomagal pri čiščenju. To pa tudi ni za zanemariti po vsem tistem decembrskem nažiranju, kajne? Mislim, da še posebej mladi pogosto namenjamo premalo pozornosti samemu zdravju, saj ga je treba ohranjati. Ko enkrat pride do resnih težav pa je prepozno.

A na koncu vendarle vsi v veliki meri stremimo k samemu zunanjemu videzu in naši liniji. In tu moram reči, da kakšnih posebnosti nisem zaznala. Morebiti je na slikah zaznati malo spremembo. Vendar bi to bolj pripisala temu, da sem se pazila pri prehranjevanju, kakor to storim večkrat in zato tudi vem kakšen je učinek (v teh dneh sem izgubila cca 2 kg).

Prej potem

Slikala sem se pred in po kuri.

Jaz verjetno kure ne bom več naredila, ker je ne potrebujem.  Vem da trenutno nisem ravno v najboljši formi, a pozimi je to pri meni običajno, ker se vsaj pol manj gibam in drugače jem.  Poleti jem namreč skoraj samo sezonsko in svežo zelenjavo, tako, da se tudi na liniji pozna.

Bi pa izdelek priporočila tistim, ki ste res prepričani, da se vam v telesu nabira voda in tistim, ki se morebiti slabo počutite zarad nezdravega prehranjevanja in bi se radi malo prečistili (čeprav se tudi brez prehranskih dopolnil da). Ne bi ga pa priporočila za samo hujšanje.  Tu so namreč veliko bolj pomembni prehrana in gibanje. Brez sprememb v prehrani vam tudi ta izdelek ne bo pomagal.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+