NAGRADNA IGRA: Vera Mrak in njena magična sivka

Vera Mrak je pridna in spretna podjetnica, ki iz sivke izdeluje prave male zaklade. S Sivko ustvarja že lep čas, svoj posel jemlje resno – ima celo čisto svoje sivkine nasade. Verjamem, da ste že na marsikateri stojnici zasledili izdelke iz sivke, a njeni vendarle izstopajo, saj je izjemno kreativna in izvirna.

Iz sivke izdeluje simpatične punčke, mucke in ostale blazinice, ki lahko služijo, kot lepa dekoracija za domače prostore. Ti niso samo za okras – poskrbijo tudi, da je v prostorih omamen sivkin vonj ter odganjajo molje. Vera izdeluje tudi masažna olja, cvetno vodo, kreme, kremne parfume,… samo sivko pa je vključila celo v kulinariko! Njeni izdelki so pa, kot nalašč za darila. Pogledaš si jih lahko tudi na njeni FB strani

Negovalni set

Ker se bliža dan žena je Vera podala predlog, da bi v teh dneh skupaj organizirali nagradno igro. Kajpak, sem se strinjala. Vera bo podarila negovalni sivkin set, ta bo vseboval – 1x antistresno masažno olje, 1x solno kopel za noge ter 1x balzam za ustnice. Izdelke si lahko pogledaš v spodnji galeriji.

« of 4 »

Nagradna igra poteka na moji FB strani. Nagrajenko ali nagrajenca, ki bo paket podaril svoji dragi, mami,.. ali drugi ženski, ki igra pomembno vlogo v njegovem življenju, bom izžrebala 8.3., nakar mi bo ta sporočil/a naslov, na katerega bo Vera poslala paket 🙂 Veliko sreče vam želim.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+