To je najbolj praktična torbica

Bil je že zadnji čas, da si omislim novo torbico. Niti ne vem kdaj sem si jo nazadnje privoščila.

Pri nakupu torbic sem kar izbirčna. Doma imam že zbirko, ki bo z mano ostala še lep čas. A kljub temu jih nikoli ni dovolj – nabor je treba sem pa tja popestriti.

Tokrat sem zbirki prvič dodala slovensko torbico. Ročno narejeno. Kakovostno. Iz filca.

To je moja najbolj praktična torbica

Seveda vedno izbiram med torbicami, ki se mi vizualno dopadejo. In tudi ta se mi zdi prava lepotička, ki bo dopolnila marsikateri outfit.

Torbica ursanina

Ima pa lastnost po kateri še posebej odstopa od ostalih torbic v moji omari – to je praktičnost.

Lani sem si namreč kupila simpatičnega rdečega ponija s katerim se v toplih dneh vozim skoraj po vseh opravkih, na druženja, .. A kljub temu sem se na kolesu vedno srečevala z enim in istim problemom – nošnjo torbice.

Ta je ves čas lezla in padala z mojo rame, kar je povzročalo stalno lovljenje in izmikanje padcem. Brez nje je pa težko kam iti, saj v njej hranim stvari, ki jih potrebujem, ko se kam odpravim.

Zato je moja nova torbica prava rešiteljica, saj jo lahko dam na rame, kot nahrbtnik. To pa bo močno olajšalo moje vožnje s kolesom. Preprosto nebi mogla biti bolj zadovoljna 😊

Torbica za na rame Ursanina

Torbice Ursanina (pa tudi druge izdelke) si lahko ogledaš na njihovi FB strani ali pa v spletni trgovini, kjer si lahko izdelek tudi naročiš. Toplo jih priporočam 💕

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+