Najboljša maskara za redke in kratke trepalnice

Že od nekdaj imam težave z volumnom trepalnic. Prekomerno mi odpadajo. Zato tudi dolge niso, saj ena trepalnica rabi precej časa, da zopet zraste. Serumom sem se počasi odpovedala. Eden mi je pri rasti celo precej pomagal, a tudi cena ni bila ravno nizka.

Namesto tega se zdaj raje kakšen dan v tednu več, odpovem ličenju, saj mi trepalnice najbolj odpadajo takrat kadar ličila očistim. Se pa zato malo bolj posvečam dobri kvaliteti le-teh. In tole je najboljša maskara za redke, kratke in tanke trepalnice.

Essens Extreme Lashes

maskara za volumen

Obljublja veliko volumna in privihane trepalnice v intenzivni črni. Ugotovila sem, da morda ni tako goste teksture, kot večina drugih maskar, zato se tudi lažje izognemo neželenim grudicam. Ščetine na krtački pa so mehke, goste in dolge.

maskara za prvihane trepalnice

Na svojih trepalnicah težko dosežem kolikor toliko efekta, saj so tanke, kratke in redke. Večina maskar, še tiste, ki so, samo zalepi skupaj. In na koncu izgleda, kot, da jih je vse skupaj okrog pet na posamezni veki. Essens Extreme Lashes pa me je pripeljala do dosti boljšega efekta.

Nisem ravno ekspert kar se fotkanja tiče. Zato sem posnela malo hecen selfie 🙈. Mi je pa vsaj uspelo pokazati moj namen. In lahko rečem, da sem z maskaro res zadovoljna.

Essens znamko in njene izdelke mi je predstavila Klavdija, ki deluje na njeni FB strani, na kateri si boš lahko vse skupaj bolj podrobneje pogledala.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+