Moj najboljša pomoč pri izgubi kilogramov

Že tretjič sem se za izgubo kilogramov lotila teiste kure, ker že dobro vem, da mi pride zelo prav. Vedno se je lotim pri teh “kritičnih” obdobjih v letu. Recimo po praznikih, ko ne pazim ravno najbolj, kaj zaužijem in zato pridobim kakšen kilogram. Še vedno pa velja tudi, kot moja najboljša pomoč pri izgubi kilogramov in pri pridobivanju lepše poletne postave.

Da podrobneje razložim zakaj je tako

Vsako leto spomladi se znajdem v istem začaranem krogu. Saj se pozimi zredim 5-7 kilogramov. Jup, to pa že nekaj je.

Moja prehrana se pozimi dosti razlikuje od poletne, ko mi bolj pašejo solate in podobne zelenjavne ter lahke jedi. Medtem, ko so pozimi na krožniku težje jedi, recimo golaži pa pečenice,.. In manj zelenjave, ker pač ni sezonske.

V toplejših mesecih sem tudi dosti bolj aktivna zunaj. No, saj pozimi tudi ne izključim vadbe. Še posebej letos je nisem. Zato me ljudje sprašujejo kje sploh tistih dodatnih 7 kilogramov je, saj se tudi postava precej spremeni ob redni vadbi. Nekateri me celo sprašujejo, če sem shujšala. A kljub temu, bi se rada znebila kakšnega kilograma (tako, kot vsako leto pred poletjem) in kakšne nebodi je treba oblogice.

Čaj za hujšanje

Pri tem mi vsakič znova pomaga Wow Tea. Medtem, ko sem prejsnjič pila Slimfit različico, sem se tokrat odločila za Detox varianto, ki na moje telo pozitivno vpliva.

In sicer na več načinov

  • Izboljšuje presnovo.
  • Pospešuje izgorevanje maščob, da imajo aktivnosti, ki jih izvajam še toliko boljši, oziroma hitrejši učinek na moje telo.
  • Razstruplja telo, kar dobro vpliva na počutje
  • Ob postopnih rezultatih dobivam, še več motivacije za vztrajanje pri vedno bolj zdravi prehrani.
  • Odpravlja napihnjenost, zaradi česar je trebušček še bolj plosk
  • Izboljšuje krvni obtok, kar pozitivno vpliva na videz kože. Meni pa je to še toliko bolj pomembno, ker mi zaradi krčnih žil zatekajo meča.

Jutranja rutina

In takole se bodo zame začenjala jutra vseh 21 dni moje kure. A nekaj se moraš zavedati…

Čudežev ni!

In včasih, ko vidim kakšen komentar, češ, da Wow Tea nič ne pomaga, si mislim: “to pa že ni res!”. Potem pa pomislim, da si nekatere gospodične morda domišljajo, da bodo izgubile 10 kilogramov v 21 dneh kar tako, četudi bo vsak dan na meniju pica. To žal ne gre. Včasih je treba zraven še kaj postoriti. Zame je Wow Tea najboljši pripomoček pri izgubljanju teže, ki mi v štartu, ko se tega lotim zelo pomaga. Kljub temu, da sem poskusila tudi že kakšen drug prehranski dodatek za te namene.

Steklenica a filtrom

Če si boš čaj omislila (kar toplo priporočam), ti svetujem, da si poleg naročiš še stekleničko, ki je posebej namenjena pripravi čaja. Vedno pride prav, saj si lahko v njej pripraviš tudi kakšne druge napitke ter pozimi tudi druge čaje. Taisti filter pa lahko uporabiš tudi za pripravo čaja v skodelici saj je snemljiv in se tudi popolnoma zapre. Še toliko bolje pa je, ker lahko trenutno v Wow Tea spletni trgovini dobiš oboje v kompletu (čaj + steklenička) po akcijski ceni.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+