Najboljše ideje za darila v decembru

S čim bomo obdarili svoje bližnje v decembru? Nekateri imate pravi dar za izbiro daril, za druge od nas pa čas obdarovanj predstavlja stresno obdobje. In na koncu zaradi močne želje, da bi razveselili naše najdražje zapravimo pravo malo bogastvo za po možnosti dokaj nekoristne stvari, ki našim dragim povrhu vsega niti niso pisane na kožo. Pa je to res potrebno ?

V resnici niti ne.. letos sem se malo bolj pripravila na čas obdarovanj, v mojem ožjem izboru pa je pristalo nekaj idej, ki bi dejansko lahko bile zabavne, posebne in koristne. Za nekatere je potrebno odšteti kakšen evro več (a vseeno manj kot običajno) za druge pa bore malo. Nekatera od njih so primerna za družinske člane in prijatelje/prijateljice, druge pa za naše boljše polovice. Pa začnimo z idejo za slednje.

1. Darilo za oba

Nič ni narobe, če pri nakupu darila za partnerja misliš še malo nase. Recimo, če zakupiš jacuzzi in savnanje ali pa romantično večerjo. Da, taka izbira zna biti kar zasoljena, ampak na srečo je pri nas vedno več ponudnikov, ki nudijo kupone. Na MojeDarilo.com lahko najdeš pestro ponudbo romantičnih daril po nižjih cenah, ki vaju bo za praznike še bolj zbližala. Tudi božični organizirani izleti niso slaba ideja.

2. Prefinjeno darilo

Da, vsak ima nekoga bližnjega, ki je nor na designerske izdelke. Ponudba slednjih je verjetno (vsaj kolikor sem jaz seznanjena) na 4C. Tu lahko najdeš parfume, denarnice, torbice, ure,.., ki že od nekdaj veljajo za priljubljena darila po zelooo znižanih cenah.
parfum dolce gabbana the one

3. Malo drugačna kozmetika

Kozmetični darilni seti so pogosta izbira za obdarovanje. V drogerijah pa tudi živilskih trgovinah, kot je Mercator se jih kar tre, vendar smo vse to že videli. Kaj, če bi našim najdražjim tokrat ponudili izdelke, ki do sedaj še niso pristali na njihovih poličkah in v kozmetičnih torbicah? Pred kratkim sem odkrila spletno trgovino s simpatičnimi in privlačnimi produkti. Ne samo, da so ti drugačni.. ponujajo tudi praznično izdajo daril.
maslo za telo

4. Naredi sam/a

Kot samostojno darilo ali pa le dodatek k darilu lahko izdelaš tudi sam/a. Meni bi se zdelo blazno simpatično, če bi dobila tako darilo 🙂 vedno je lepo, če se nekdo potrudi za nas in si vzame čas – to je vendar bistvo praznikov. Večino drobnarij za izdelavo lahko verjetno najdeš že doma, če ti česa primanjkuje pa ti priporočam, da skočiš v Tedi trgovine, kjer jim dekorativnih pripomočkov zagotovo ne manjka, pa še poceni so.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+